Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kastamonu sporrr JaguarSport
Normal Tactiek 5-3-2
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 48.9
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen goed


11e minuut.
García Ramos passt de bal in één keer door. Pavanati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanati passt de bal zonder na te denken. Ojala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu sporrr - JaguarSport 0:1

25e minuut.
Ośródka kopt de bal weg. Venâncio rent richting de bal. Venâncio passt de bal met de wreef. Pavanati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kalkavan rent richting de bal. Venâncio onderschept slim de pass. Venâncio speelt de bal door. Pavanati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanati draait met de bal, schiet en ... Sungurlu bokst de bal weg.

31e minuut.
Ojala heeft problemen om de bal te vangen. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ramos geeft een hoge lob. Pavanati rent richting de bal. Pavanati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu sporrr - JaguarSport 0:2

36e minuut.
Venâncio passt de bal in één keer door. Ojala is nu in balbezit. Pavanati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojala rent richting de bal. Ojala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu sporrr - JaguarSport 0:3

43e minuut.
Venâncio probeert naar een medespeler te passen. García Ramos is nu in balbezit. García Ramos probeert naar een medespeler te passen. Pavanati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu sporrr 83%, JaguarSport 17%.
Kastamonu sporrr - JaguarSport 0:3

51e minuut.
García Ramos met een sublieme pass. Ojala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalender onderschept slim de pass. Pavanati onderschept slim de pass. Pavanati haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Klungelig pakt Teke de bal. Teke geeft de bal voor. Ricard kopt de bal weg. García Ramos is nu in balbezit. García Ramos geeft de bal voor. Sungurlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Genç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavanati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ojala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanati is nu in balbezit. Pavanati heeft problemen om de bal te vangen. Ojala is nu in balbezit. Ojala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Sungurlu trapt de bal weg. García Ramos kopt de bal weg. Ojala rent richting de bal. Ojala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
García Ramos kopt de bal weg. Ojala heeft problemen om de bal te vangen. Pavanati rent richting de bal. Ojala is nu in balbezit. Ojala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu sporrr - JaguarSport 0:4

61e minuut.
Artunç onderschept slim de pass. Appugliese verovert de bal door een tackle van achteren. Appugliese probeert naar een medespeler te passen. Pavanati rent richting de bal. Pavanati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Appugliese bereikt de bal nog maar net als eerste. Appugliese passt de bal zonder na te denken. Venâncio met een sublieme pass. Pavanati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ojala passt de bal zonder na te denken. García Ramos is nu in balbezit. García Ramos met een sublieme pass. Pavanati is nu in balbezit. Pavanati draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Inworp. Teke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Artunç rent richting de bal. García Ramos onderschept slim de pass. García Ramos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Venâncio passt de bal in één keer door. García Ramos probeert naar een medespeler te passen. Ojala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanati rent richting de bal. Pavanati draait met de bal, schiet en ... Sungurlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu sporrr - JaguarSport 0:5

72e minuut.
Daar is Gümüşhaneliler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavanati is nu in balbezit. Met opzet legt Gümüşhaneliler zijn tegenspeler op de grond. Gümüşhaneliler krijgt een gele kaart. Pavanati raakt geblesseerd tijdens het duel. Appugliese met een snel genomen vrije trap. Ojala maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pavanati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanati draait met de bal, schiet en ... Sungurlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu sporrr - JaguarSport 0:6

78e minuut.
Venâncio met een sublieme pass. Pavanati rent richting de bal. Pavanati met een sublieme pass. Ojala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kamodo geeft een hoge lob. Pavanati kopt de bal weg. Ojala rent richting de bal. Ojala schiet op doel. Genç probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu sporrr - JaguarSport 0:7

82e minuut.
Sungurlu speelt de bal door. Appugliese kopt de bal weg. Pavanati is nu in balbezit. Pavanati haalt uit met een fantastische trap. Sungurlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu sporrr - JaguarSport 0:8

84e minuut.
Gümüşhaneliler rent richting de bal. Venâncio onderschept slim de pass. Venâncio speelt de bal door. Pavanati is nu in balbezit. Pavanati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu sporrr - JaguarSport 0:9

88e minuut.
García Ramos met een sublieme pass. Ojala is nu in balbezit. Ojala passt de bal met de wreef. Pavanati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanati haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Daar is García Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Ramos passt de bal in één keer door. Appugliese met een sublieme pass. Pavanati rent richting de bal. Pavanati draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu sporrr 86%, JaguarSport 14%.
Kastamonu sporrr - JaguarSport 0:9