Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dadas_spor Şavşat FC
442 Tactiek 4-1-3-2
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 49.9
solid Schieten very good
good Passen adequate
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Villamizar speelt de bal door. Karadaliev is nu in balbezit. Ata begaat een overtreding. Ata krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Bourbotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ata speelt de bal door. Mader is nu in balbezit. Bourbotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbotte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bahçeli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Takahashi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ata rent richting de bal. Ata draait met de bal, schiet en ... Dubiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mader is nu in balbezit. Mader speelt de bal door. Ata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hegli kan de bal niet met de borst controleren. Hegli geeft een lange en hoge pass. Manfredi rent richting de bal. Bourbotte verovert de bal door een tackle van achteren. Bourbotte haalt uit met een fantastische trap. Dubiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Klungelig pakt Mader de bal. Mader geeft een lange en hoge pass. Bourbotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbotte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Şavşat FC 0:1

39e minuut.
Mader kopt de bal weg. Bahçeli probeert de bal aan de voet te houden. Ata rent richting de bal. Ata schiet op doel. Dubiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Şavşat FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dadas_spor 74%, Şavşat FC 26%.
Dadas_spor - Şavşat FC 0:2

51e minuut.
Hegli speelt de bal door. Sydänmaanlakka is nu in balbezit. Takahashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Takahashi is nu in balbezit. Takahashi passt de bal met de wreef. Mader met een sublieme pass. Bourbotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbotte draait met de bal, schiet en ... Dubiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Centurión is nu in balbezit. Centurión geeft een hoge lob. Zouvanis probeert naar een medespeler te passen. Bourbotte heeft problemen om de bal te vangen. Bourbotte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Batmaz rent richting de bal. Batmaz geeft een lange en hoge pass. Koblak bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadov verovert de bal door een tackle van achteren. Azadov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Şavşat FC 1:2

68e minuut.
Hegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sydänmaanlakka verovert de bal door een tackle van achteren. Sydänmaanlakka passt de bal zonder na te denken. Bourbotte is nu in balbezit. Bourbotte schiet op doel. Dubiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Pawenta passt de bal in één keer door. Azadov rent richting de bal. Villamizar rent richting de bal. Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Dubiński met een harde bal richting middenveld. da Guia kopt de bal weg. Centurión heeft problemen om de bal te vangen. Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev haalt uit met een fantastische trap. Szwajdych bokst de bal weg. Paal! Karadaliev rent richting de bal. Karadaliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dadas_spor - Şavşat FC 2:2

87e minuut.
Bahçeli geeft een hoge lob. Karadaliev kopt de bal weg. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar haalt uit met een fantastische trap. Szwajdych werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dadas_spor - Şavşat FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dadas_spor 63%, Şavşat FC 37%.
Dadas_spor - Şavşat FC 3:2