Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tunga Beşiktaş ™e - Spor
433 Tactiek V2.8
50% Balbezit 50%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
22.1 gemiddelde waardering 39.1
average Schieten very good
hopeless Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Epözdemir met een sublieme pass. Gündüzer is nu in balbezit. Siverek rent richting de bal. Gündüzer verovert de bal door een tackle van achteren. Gündüzer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Akmaz de bal. Akmaz speelt de bal door. Yepun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepun schiet op doel. Dicle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunga - Beşiktaş ™e - Spor 0:1

17e minuut.
Inworp. Gündüzer met een snelle inworp. Bănuţă rent richting de bal. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap. Dicle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunga - Beşiktaş ™e - Spor 0:2

22e minuut.
Bănuţă rent richting de bal. Bănuţă passt de bal in één keer door. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Başarır bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmaz onderschept slim de pass. Akmaz passt de bal zonder na te denken. Yepun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Akmaz probeert naar een medespeler te passen. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă geeft de bal voor. Yepun is nu in balbezit. Yepun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Siverek is nu in balbezit. Siverek geeft een hoge lob. Gündüzer is nu in balbezit. Epözdemir rent richting de bal. Gündüzer speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Yepun kopt de bal weg. Utkualan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Bănuţă draait met de bal, schiet en ... Dicle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunga - Beşiktaş ™e - Spor 0:3

42e minuut.
Tatlıparmak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Akmaz met de inworp. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pereira met de inworp. Gündüzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gündüzer passt de bal met de wreef. Yepun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunga - Beşiktaş ™e - Spor 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tunga 73%, Beşiktaş ™e - Spor 27%.
Tunga - Beşiktaş ™e - Spor 0:4

48e minuut.
Pereira rent richting de bal. Pereira geeft een hoge lob. Bănuţă rent richting de bal. Bănuţă schiet op doel. Dicle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunga - Beşiktaş ™e - Spor 0:5

55e minuut.
Pereira geeft een hoge lob. Fay rent richting de bal. Yepun onderschept slim de pass. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunga - Beşiktaş ™e - Spor 0:6

58e minuut.
Belkemiren rent richting de bal. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira geeft de bal voor. Bănuţă rent richting de bal. Bănuţă schiet op doel. Dicle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Mengüalpoğlu de bal onder controle te krijgen. Akmaz kopt de bal weg. Yepun rent richting de bal. Yepun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tunga - Beşiktaş ™e - Spor 0:7

62e minuut.
Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepun heeft problemen om de bal te vangen. Yepun passt de bal in één keer door. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă draait met de bal, schiet en ... Dicle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bănuţă rent richting de bal. Bănuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunga - Beşiktaş ™e - Spor 0:8

66e minuut.
Mariola geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tatlıparmak met een snelle inworp. Dinç rent richting de bal. Dinç geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. İrem is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Utkualan kopt de bal weg. Daar is Siverek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gündüzer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bănuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
İrem rent richting de bal. Epözdemir onderschept slim de pass. Epözdemir passt de bal in één keer door. Bănuţă is nu in balbezit. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap. Dicle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Utkualan kopt de bal weg. Klungelig pakt Gündüzer de bal. Gündüzer probeert naar een medespeler te passen. Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dicle trapt de bal weg van het doel. Epözdemir probeert naar een medespeler te passen. Bănuţă is nu in balbezit. Bănuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunga - Beşiktaş ™e - Spor 0:9

82e minuut.
Doeltrap. Dicle trapt de bal weg. Gündüzer kopt de bal weg. Daar is Yepun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yepun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Epözdemir rent richting de bal. Epözdemir probeert naar een medespeler te passen. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tunga - Beşiktaş ™e - Spor 0:10

86e minuut.
Gündüzer onderschept slim de pass. Gündüzer speelt de bal door. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă schiet op doel. Dicle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tunga - Beşiktaş ™e - Spor 0:11

87e minuut.
Belkemiren is nu in balbezit. Belkemiren passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Özerdem de bal onder controle te krijgen. Bănuţă is nu in balbezit. Bănuţă draait met de bal, schiet en ... Dicle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Utkualan heeft problemen om de bal te vangen. Yepun rent richting de bal. Yepun haalt uit met een fantastische trap. Dicle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tunga 73%, Beşiktaş ™e - Spor 27%.
Tunga - Beşiktaş ™e - Spor 0:11