Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deniz Spor tukelspor
442 Tactiek 5-3-2
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 55.8
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Oliva passt de bal in één keer door. Yağın rent richting de bal. Yağın passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Viljanti de bal. Viljanti schiet op doel. Tender probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Wyrwas speelt de bal door. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan speelt de bal door. Yedişik rent richting de bal. Yedişik draait met de bal, schiet en ... Tender kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tekpar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Viljanti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - tukelspor 0:1

8e minuut.
Yağın passt de bal zonder na te denken. Viljanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljanti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Akdaş de bal onder controle te krijgen. Tender probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

10e minuut.
Yedişik probeert de bal aan de voet te houden. Viljanti rent richting de bal. Akdaş is nu in balbezit. Viljanti onderschept slim de pass. Viljanti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zichella onderschept slim de pass. Butuşan rent richting de bal. Butuşan speelt de bal door. Yedişik bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedişik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Herák is nu in balbezit. Herák geeft een hoge lob. Lokmacıoğlu kopt de bal weg. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín draait met de bal, schiet en ... Vivardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bitlislioğlu speelt de bal door. Agustín is nu in balbezit. Agustín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deniz Spor - tukelspor 1:1

24e minuut.
Domingues probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yedişik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fındık. Fındık krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Wojnicki rent richting de bal. Yağın verovert de bal door een tackle van achteren. Yağın geeft de bal voor. Daar is Viljanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viljanti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deniz Spor 57%, tukelspor 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deniz Spor - tukelspor 1:1

52e minuut.
Fındık controleert de bal met de borst. Viljanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Russotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekpar verovert de bal door een tackle van achteren. Tekpar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Wojnicki rent richting de bal. Wojnicki geeft een hoge lob. Herák kopt de bal weg. Domingues is nu in balbezit. Domingues haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Szucki geeft een lange en hoge pass. Oliva geeft een lange en hoge pass. Lokmacıoğlu kopt de bal weg. Szucki speelt de bal door. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Butuşan controleert de bal met de borst. Fındık speelt de bal door. Wojnicki probeert naar een medespeler te passen. Viljanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljanti draait met de bal, schiet en ... Tender kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Viljanti rent richting de bal. Russotto is nu in balbezit. Russotto passt de bal zonder na te denken. Viljanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljanti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Wyrwas passt de bal in één keer door. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitlislioğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Agustín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domingues legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vivardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Wyrwas geeft een lange en hoge pass. Yağın speelt de bal door. Daar is Yedişik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viljanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljanti schiet op doel. Tender verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Viljanti draait met de bal, schiet en ... Akdaş probeert naar een medespeler te passen. Butuşan probeert naar een medespeler te passen. Viljanti is nu in balbezit. Viljanti schiet op doel. Tender bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Deniz Spor - tukelspor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deniz Spor 51%, tukelspor 49%.
Deniz Spor - tukelspor 1:2