Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico San Miguel Barzot Team
433 bum a Tactiek calend
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 63
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


5e minuut.
Megalizzi kopt de bal weg. Cammarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Chấn Phong is nu in balbezit. Cammarata onderschept slim de pass. Cammarata haalt uit met een fantastische trap. Nicolici bokst de bal weg. Buro geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buro rent richting de bal. Buro haalt uit met een fantastische trap. Nicolici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Inworp. Puglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buro is nu in balbezit. Buro geeft een lange en hoge pass. Cammarata maakt een snoekduik en kopt de bal. Nicolici bokst de bal weg.

27e minuut.
Karlson rent richting de bal. Karlson geeft een hoge lob. Buro is nu in balbezit. Buro geeft een lange en hoge pass. Megalizzi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kielich met een sublieme pass. Josifović heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puglia. Puglia krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Aliberto met een sublieme pass. Cammarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Buro bereikt de bal nog maar net als eerste. Buro geeft de bal voor. Megalizzi springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico San Miguel 53%, Barzot Team 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atletico San Miguel - Barzot Team 0:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Covioli komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Inworp. Aliberto met de inworp. Puglia is nu in balbezit. Puglia haalt uit met een fantastische trap. Chấn Phong onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cammarata maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plaznić komt het veld opgelopen. Jones komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghianda komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dini geeft een hoge lob. Megalizzi kan de bal niet met de borst controleren. Karlson bereikt de bal nog maar net als eerste. Megalizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Megalizzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Aliberto passt de bal zonder na te denken. Megalizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferguson krijgt een gele kaart. Megalizzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Megalizzi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico San Miguel - Barzot Team 0:1

79e minuut.
Buro verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Buro de bal. Buro met een sublieme pass. Cammarata is nu in balbezit. Cammarata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Spiota is nu in balbezit. Buro met een sublieme pass. Cammarata rent richting de bal. Cammarata haalt uit met een fantastische trap. Nicolici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico San Miguel - Barzot Team 0:2

82e minuut.
Cammarata rent richting de bal. Plaznić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cammarata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Talone heeft problemen om de bal te vangen. Megalizzi is nu in balbezit. Megalizzi haalt uit met een fantastische trap. Nicolici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Aliberto probeert naar een medespeler te passen. Covioli heeft problemen om de bal te vangen. Covioli passt de bal zonder na te denken. Plaznić rent richting de bal. Plaznić schiet op doel. Castriotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Covioli rent richting de bal. Covioli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kielich is nu in balbezit. Kielich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico San Miguel 51%, Barzot Team 49%.
atletico San Miguel - Barzot Team 0:2