Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torres 24 ossoduro69
442 Tactiek leo 2
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 59.2
poor Schieten outstanding
poor Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Lech kopt de bal weg. Klungelig pakt Busquets de bal. Lufrano rent richting de bal. Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:1

4e minuut.
Stucki met een sublieme pass. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech passt de bal zonder na te denken. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:2

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filipović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lech rent richting de bal. Lech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:3

7e minuut.
Busquets probeert naar een medespeler te passen. Stucki rent richting de bal. Stucki passt de bal met de wreef. Lech rent richting de bal. Lech schiet op doel. Petri bokst de bal weg.

7e minuut.
Bobbiese geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filipović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lech is nu in balbezit. Lech schiet op doel. Petri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Sacanda rent richting de bal. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski geeft een lange en hoge pass. Busquets is nu in balbezit. Busquets draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Busquets controleert de bal met de borst. Colace is nu in balbezit. Busquets onderschept slim de pass. Busquets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:4

18e minuut.
Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Lech is nu in balbezit. Lech passt de bal in één keer door. Busquets rent richting de bal. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Petri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Busquets kopt de bal weg. Filipović rent richting de bal. Lech rent richting de bal. Stucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pawlica geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lech is nu in balbezit. Lech draait met de bal, schiet en ... Petri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Bobbiese de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Davini verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlica onderschept slim de pass. Pawlica passt de bal met de wreef. Lech rent richting de bal. Lech haalt uit met een fantastische trap. Petri bokst de bal weg.

25e minuut.
Arango probeert naar een medespeler te passen. Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović met een sublieme pass. Nietupski rent richting de bal. Nietupski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Stucki speelt de bal door. Klungelig pakt Lech de bal. Lech passt de bal in één keer door. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bobbiese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busquets rent richting de bal. Busquets draait met de bal, schiet en ... Colace probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:5

34e minuut.
Stucki probeert naar een medespeler te passen. Lech rent richting de bal. Lech passt de bal zonder na te denken. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Lech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lech passt de bal zonder na te denken. Busquets rent richting de bal. Busquets draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bobbiese de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Frizzarin met een sublieme pass. Lech geeft een hoge lob. Busquets rent richting de bal. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Colace probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bobbiese kopt de bal weg. Daar is Nietupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nietupski passt de bal zonder na te denken. Busquets is nu in balbezit. Busquets haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frizzarin met een sublieme pass. Filipović is nu in balbezit. Filipović passt de bal zonder na te denken. Busquets is nu in balbezit. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Petri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets draait met de bal, schiet en ... Petri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pawlica passt de bal in één keer door. Nietupski rent richting de bal. Nietupski passt de bal zonder na te denken. Busquets heeft problemen om de bal te vangen. Busquets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:6

41e minuut.
Daar is Ribezzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busquets is nu in balbezit. Lufrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets onderschept slim de pass. Busquets haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nietupski controleert de bal met de borst. Nietupski probeert naar een medespeler te passen. Busquets heeft problemen om de bal te vangen. Busquets draait met de bal, schiet en ... Petri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:7

44e minuut.
Busquets onderschept slim de pass. Colace probeert naar een medespeler te passen. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski geeft een lange en hoge pass. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pawlica neemt de hoekschop. Lech rent richting de bal. Lech passt de bal in één keer door. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torres 24 83%, ossoduro69 17%.
Torres 24 - ossoduro69 0:7

47e minuut.
Daar is Lech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lech probeert naar een medespeler te passen. Busquets is nu in balbezit. Busquets schiet op doel. Petri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:8

49e minuut.
Sacanda onderschept slim de pass. Pawlica verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlica met een sublieme pass. Busquets rent richting de bal. Busquets schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:9

51e minuut.
Lech heeft problemen om de bal te vangen. Stucki is nu in balbezit. Stucki passt de bal zonder na te denken. Busquets is nu in balbezit. Busquets schiet op doel. Petri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Filipović met een snelle inworp. Lech is nu in balbezit. Lech probeert naar een medespeler te passen. Busquets rent richting de bal. Busquets draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lech rent richting de bal. Lech haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:10

53e minuut.
Busquets passt de bal in één keer door. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski probeert naar een medespeler te passen. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:11

53e minuut.
Ribezzo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Parolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busquets is nu in balbezit. Busquets draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Della Sega is nu in balbezit. Filipović rent richting de bal. Filipović passt de bal zonder na te denken. Busquets rent richting de bal. Busquets haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:12

60e minuut.
Frizzarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović onderschept slim de pass. Filipović geeft een hoge lob. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Petri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:13

63e minuut.
Daar is Busquets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busquets passt de bal zonder na te denken. Daar is Lech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lech schiet op doel. Petri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:14

66e minuut.
Lech is nu in balbezit. Bobbiese is nu in balbezit. Lech verovert de bal door een tackle van achteren. Lech draait met de bal, schiet en ... Petri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:15

70e minuut.
Busquets passt de bal met de wreef. Stucki probeert naar een medespeler te passen. Lech is nu in balbezit. Lech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:16

71e minuut.
Nietupski verovert de bal door een tackle van achteren. Nietupski passt de bal zonder na te denken. Stucki speelt de bal door. Busquets controleert de bal met de borst. Busquets schiet op doel. Petri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:17

74e minuut.
Pawlica onderschept slim de pass. Pawlica met een sublieme pass. Lech is nu in balbezit. Busquets is nu in balbezit. Busquets haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:18

75e minuut.
Parolo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lufrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busquets is nu in balbezit. Lech is nu in balbezit. Lech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cavenaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucki verovert de bal door een tackle van achteren. Stucki probeert naar een medespeler te passen. Busquets heeft problemen om de bal te vangen. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Stucki is nu in balbezit. Stucki passt de bal met de wreef. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Petri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:19

81e minuut.
Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Busquets de bal. Busquets draait met de bal, schiet en ... Petri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:20

83e minuut.
Stucki rent richting de bal. Stucki passt de bal in één keer door. Nietupski rent richting de bal. Nietupski schiet op doel. Busquets probeert de bal aan de voet te houden. Petri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Busquets is nu in balbezit. Busquets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:21

84e minuut.
Ribezzo probeert naar een medespeler te passen. Parolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets onderschept slim de pass. Lech rent richting de bal. Lech haalt uit met een fantastische trap. Petri bokst de bal weg.

88e minuut.
Frizzarin kopt de bal weg. Stucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucki passt de bal in één keer door. Daar is Nietupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:22

89e minuut.
Nietupski is nu in balbezit. Stucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets rent richting de bal. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Paal! Petri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Torres 24 - ossoduro69 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torres 24 86%, ossoduro69 14%.
Torres 24 - ossoduro69 0:23