Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:07
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: pindui Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13591
pindui superbrice
pipo def mod Tactiek 433
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
23 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 41.6
excellent Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen average


8e minuut.
Klungelig pakt Poniedziałek de bal. Londoño Restrepo onderschept slim de pass. Londoño Restrepo speelt de bal door. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Gennai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gennai bokst de bal weg.

11e minuut.
Wotert controleert de bal met de borst. Wotert geeft de bal voor. Pourliotopoulos rent richting de bal. Desreumeux verovert de bal door een tackle van achteren. Desreumeux haalt uit met een fantastische trap. Borys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Quevedo rent richting de bal. Quevedo geeft een lange en hoge pass. Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista haalt uit met een fantastische trap. Gennai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - superbrice 1:0

16e minuut.
Frigerio heeft problemen om de bal te vangen. Poniedziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo onderschept slim de pass. Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista draait met de bal, schiet en ... Gennai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Vlădulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koszora heeft problemen om de bal te vangen. Koszora geeft de bal voor. Meio Campista springt en kopt de bal. Bolatto probeert de bal aan de voet te houden. Gennai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigerio begaat een overtreding. Quevedo raakt geblesseerd tijdens het duel. Londoño Restrepo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koszora kopt de bal weg. Klungelig pakt Bolatto de bal. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gennai trapt de bal weg. Londoño Restrepo kopt de bal weg. Poniedziałek heeft problemen om de bal te vangen. Meio Campista is nu in balbezit. Meio Campista schiet op doel. Gennai bokst de bal weg.

27e minuut.
Quevedo passt de bal met de wreef. Daar is Meio Campista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abaturov is nu in balbezit. Meio Campista onderschept slim de pass. Meio Campista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Koszora rent richting de bal. Koszora geeft een lange en hoge pass. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista draait met de bal, schiet en ... Gennai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - superbrice 2:0

31e minuut.
Ruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu geeft een hoge lob. Koszora rent richting de bal. Koszora haalt uit met een fantastische trap. Gennai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kramski geeft een hoge lob. Daar is Bystrzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszora bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Gennai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Hirt met de inworp. Klungelig pakt Londoño Restrepo de bal. Londoño Restrepo geeft de bal voor. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Gennai bokst de bal weg.

44e minuut.
Doeltrap. Campbell komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Meio Campista rent richting de bal. Poniedziałek is nu in balbezit. Londoño Restrepo speelt de bal door. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pindui 32%, superbrice 68%.
pindui - superbrice 2:0

46e minuut.
Vîscribov komt het veld opgelopen. Abd-al-Jawwad komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Desreumeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Desreumeux passt de bal met de wreef. Abd-al-Jawwad rent richting de bal. Abd-al-Jawwad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - superbrice 2:1

54e minuut.
Ruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu probeert naar een medespeler te passen. Vîscribov probeert naar een medespeler te passen. Scorza is nu in balbezit. Scorza schiet op doel. Borys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pindui - superbrice 2:2

57e minuut.
Ruda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vîscribov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vîscribov passt de bal zonder na te denken. Abd-al-Jawwad is nu in balbezit. Abd-al-Jawwad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Abd-al-Jawwad met een sublieme pass. Abaturov is nu in balbezit. Hirt onderschept slim de pass. Desreumeux onderschept slim de pass. Desreumeux haalt uit met een fantastische trap. Borys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ruda rent richting de bal. Vlădulescu onderschept slim de pass. Vlădulescu passt de bal in één keer door. Koszora rent richting de bal. Koszora draait met de bal, schiet en ... Gennai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Poniedziałek de bal. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Vîscribov speelt de bal door. Abaturov rent richting de bal. Hirt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hirt krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bolatto met een sublieme pass. Poniedziałek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Scorza de bal. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vlădulescu speelt de bal door. Londoño Restrepo bereikt de bal nog maar net als eerste. Londoño Restrepo passt de bal zonder na te denken. Daar is Quevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quevedo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Desreumeux is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Londoño Restrepo. Desreumeux is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vîscribov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Abaturov kopt de bal weg. Borys bokst de bal weg. Abd-al-Jawwad rent richting de bal. Abd-al-Jawwad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - superbrice 2:3

75e minuut.
Londoño Restrepo rent richting de bal. Londoño Restrepo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Suzzani de bal. Abd-al-Jawwad onderschept slim de pass. Abd-al-Jawwad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Wotert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tiitta de bal. Desreumeux rent richting de bal. Abd-al-Jawwad is nu in balbezit. Abd-al-Jawwad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Koszora onderschept slim de pass. Koszora passt de bal met de wreef. Quevedo rent richting de bal. Quevedo schiet op doel. Poniedziałek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hirt zal de hoekschop nemen. Ruda controleert de bal met de borst. Koszora is nu in balbezit. Koszora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gennai speelt de bal door. Abaturov kopt de bal weg. Vîscribov kan de bal niet met de borst controleren. Abd-al-Jawwad rent richting de bal. Abd-al-Jawwad haalt uit met een fantastische trap. Borys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pindui 52%, superbrice 48%.
pindui - superbrice 2:3