Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potente Sove Utd
3-5-2 Tactiek opale sr.
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 52
good Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Neto speelt de bal door. Levy is nu in balbezit. Pino rent richting de bal. Pino draait met de bal, schiet en ... Nokirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Levy verovert de bal door een tackle van achteren. Dzhingozov onderschept slim de pass. Dzhingozov speelt de bal door. Dolgouruky rent richting de bal. Dolgouruky haalt uit met een fantastische trap. Nokirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Durán geeft een hoge lob. Dolgouruky kopt de bal weg. Dzhingozov probeert de bal aan de voet te houden. Levy is nu in balbezit. Levy schiet op doel. Nokirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Dolgouruky passt de bal met de wreef. Barat bereikt de bal nog maar net als eerste. Barat geeft de bal voor. Levy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Sove Utd 0:1

30e minuut.
Durán met een snelle inworp. Tozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barat krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Dolgouruky rent richting de bal. Levy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chlorek. Levy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neto wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Neto geeft een lange en hoge pass. Dzhingozov kopt de bal weg. Daar is Dolgouruky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolgouruky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Sove Utd 0:2

42e minuut.
Pino probeert naar een medespeler te passen. Dolgouruky is nu in balbezit. Levy is nu in balbezit. Levy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Sove Utd 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potente 54%, Sove Utd 46%.
Potente - Sove Utd 0:3

46e minuut.
Dolgouruky rent richting de bal. Levy is nu in balbezit. Tozzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tozzi krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski speelt de bal door. Kuzera rent richting de bal. Tozzi onderschept slim de pass. Tozzi haalt uit met een fantastische trap. Şabanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Tozzi probeert de bal aan de voet te houden. Istoc speelt de bal door. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy haalt uit met een fantastische trap. Nokirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pino met de inworp. Delle Donne bereikt de bal nog maar net als eerste. Neto verovert de bal door een tackle van achteren. Neto geeft een hoge lob. Levy maakt een snoekduik en kopt de bal. Nokirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Pino rent richting de bal. Pino probeert naar een medespeler te passen. Levy rent richting de bal. Levy schiet op doel. Nokirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Sove Utd 0:4

84e minuut.
Staniszewski controleert de bal met de borst. Pino geeft de bal voor. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy draait met de bal, schiet en ... Nokirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Irulegui heeft problemen om de bal te vangen. Durán is nu in balbezit. Irulegui legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Irulegui krijgt een gele kaart. Durán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tozzi neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Potente - Sove Utd 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potente 56%, Sove Utd 44%.
Potente - Sove Utd 1:4