Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kickreker Audax Fortuna Juventus
442 classic Tactiek AFJ11.4
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 53.2
solid Schieten excellent
solid Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho passt de bal met de wreef. Kurzaj probeert naar een medespeler te passen. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Palmenteri passt de bal zonder na te denken. Przywara rent richting de bal. Przywara passt de bal met de wreef. Załuski rent richting de bal. Załuski draait met de bal, schiet en ... Türkler bokst de bal weg.

14e minuut.
Andruszko passt de bal in één keer door. Skarupa is nu in balbezit. Albonico rent richting de bal. Skarupa verovert de bal door een tackle van achteren. Skarupa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickreker - Audax Fortuna Juventus 1:0

41e minuut.
Klepczyński is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szklarski zal de hoekschop nemen. Klepczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Višňovský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickreker - Audax Fortuna Juventus 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickreker 53%, Audax Fortuna Juventus 47%.
Kickreker - Audax Fortuna Juventus 2:0

46e minuut.
Renquin komt het veld opgelopen. Pumarejo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bai geeft een lange en hoge pass. da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywara onderschept slim de pass. Pumarejo is nu in balbezit. Pumarejo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Renquin passt de bal zonder na te denken. Przywara rent richting de bal. Przywara geeft de bal voor. Renquin springt en kopt de bal. Türkler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickreker - Audax Fortuna Juventus 2:1

78e minuut.
Przywara speelt de bal door. Palmenteri met een sublieme pass. Pumarejo rent richting de bal. Pumarejo schiet op doel. Türkler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kickreker - Audax Fortuna Juventus 2:2

88e minuut.
Palmenteri passt de bal zonder na te denken. Montoya rent richting de bal. Montoya met een sublieme pass. Pumarejo rent richting de bal. Pumarejo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickreker 39%, Audax Fortuna Juventus 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kickreker - Audax Fortuna Juventus 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Pumarejo met een sublieme pass. Przywara is nu in balbezit. Przywara probeert naar een medespeler te passen. Renquin is nu in balbezit. Renquin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

102e minuut.
Palmenteri verovert de bal door een tackle van achteren. Palmenteri speelt de bal door. Przywara speelt de bal door. Daar is Pumarejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pumarejo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickreker 52%, Audax Fortuna Juventus 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kickreker - Audax Fortuna Juventus 2:2

111e minuut.
Renquin is nu in balbezit. Pumarejo is nu in balbezit. Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumarejo rent richting de bal. Pumarejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

116e minuut.
Przywara rent richting de bal. Przywara geeft een hoge lob. Renquin rent richting de bal. Renquin haalt uit met een fantastische trap. Türkler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickreker - Audax Fortuna Juventus 2:3

120e minuut.
Pumarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrníček rent richting de bal. Pumarejo verovert de bal door een tackle van achteren. Renquin is nu in balbezit. Renquin draait met de bal, schiet en ... Türkler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickreker 58%, Audax Fortuna Juventus 42%.
Kickreker - Audax Fortuna Juventus 2:3