Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spezia Calcio 1906 Urano FC
Salire a 3 Tactiek check
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 35
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.2 gemiddelde waardering 55.1
adequate Schieten excellent
average Passen very good
average Verdedigen very good


2e minuut.
Antvlaf rent richting de bal. Antvlaf geeft een lange en hoge pass. Nevejans rent richting de bal. Conan onderschept slim de pass. Conan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Daar is Grigorie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziambel rent richting de bal. Dziambel geeft een hoge lob. Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Conan haalt uit met een fantastische trap. Rocinha bokst de bal weg.

4e minuut.
Aston kopt de bal weg. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevejans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Charneca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antvlaf komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Antvlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Antvlaf passt de bal zonder na te denken. Charneca rent richting de bal. Aston is nu in balbezit. Aston schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rocinha trapt de bal weg. Schisano kopt de bal weg. Conan is nu in balbezit. Conan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Aston geeft een lange en hoge pass. Avalos is nu in balbezit. Charneca verovert de bal door een tackle van achteren. Charneca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - Urano FC 0:1

20e minuut.
Nevejans kopt de bal weg. Antvlaf rent richting de bal. Antvlaf met een sublieme pass. Conan is nu in balbezit. Conan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schisano met een snelle inworp. Antvlaf rent richting de bal. Antvlaf geeft een hoge lob. Charneca krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Crabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabu probeert naar een medespeler te passen. Latovlevici speelt de bal door. Medetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Medetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Schisano onderschept slim de pass. Schisano geeft een lange en hoge pass. Conan rent richting de bal. Conan haalt uit met een fantastische trap. Rocinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charneca rent richting de bal. Charneca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - Urano FC 0:2

31e minuut.
Schisano is nu in balbezit. Schisano passt de bal zonder na te denken. Antvlaf rent richting de bal. Antvlaf geeft een hoge lob. Charneca maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - Urano FC 0:3

35e minuut.
Conan verovert de bal door een tackle van achteren. Antvlaf met een sublieme pass. Charneca is nu in balbezit. Charneca schiet op doel. Lange probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aston neemt de hoekschop. Antvlaf rent richting de bal. Conan is nu in balbezit. Conan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dziambel is nu in balbezit. Dziambel passt de bal met de wreef. Nevejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Conan onderschept slim de pass. Conan draait met de bal, schiet en ... Rocinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Lange de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dziambel geeft de bal voor. Conan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Latovlevici de bal onder controle te krijgen. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia Calcio 1906 71%, Urano FC 29%.
Spezia Calcio 1906 - Urano FC 0:3

46e minuut.
Taiguara komt het veld opgelopen. Mărculescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dziambel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziambel geeft een hoge lob. Daar is Avalos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Conan is nu in balbezit. Conan schiet op doel. Rocinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - Urano FC 0:4

52e minuut.
Dziambel passt de bal met de wreef. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston passt de bal zonder na te denken. Antvlaf geeft een hoge lob. Charneca maakt een snoekduik en kopt de bal. Rocinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Lange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charneca rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aston neemt de hoekschop. Conan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Taiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Taiguara de bal. Taiguara geeft een hoge lob. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - Urano FC 0:5

71e minuut.
Inworp. Ribár komt het veld opgelopen. Aston met een snelle inworp. Klungelig pakt Charneca de bal. Charneca schiet op doel. Rocinha bokst de bal weg.

77e minuut.
Nevejans geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aston met de inworp. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Grigorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston onderschept slim de pass. Lange maakt een afschuwelijke overtreding. Lange krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Rocinha trapt de bal weg. Antvlaf kopt de bal weg. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - Urano FC 0:6

84e minuut.
Daar is Medetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medetti met een sublieme pass. Dziambel probeert de bal met de borst te controleren. Legrand is nu in balbezit. Legrand draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rocinha trapt de bal weg. Taiguara controleert de bal met de borst. Taiguara geeft de bal voor. Charneca krijgt zijn hoofd ertegen. Rocinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Ribár verovert de bal door een tackle van achteren. Avalos rent richting de bal. Ribár onderschept slim de pass. Ribár haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia Calcio 1906 - Urano FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia Calcio 1906 78%, Urano FC 22%.
Spezia Calcio 1906 - Urano FC 0:7