Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragon Fly MUTTIN FOOTBALL CLUB
Juventus Tactiek giocher23
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.9 gemiddelde waardering 52.8
adequate Schieten very good
adequate Passen excellent
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Daar is Le Gal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pestka rent richting de bal. Baschiazzorre onderschept slim de pass. Kurčubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurčubić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Imperovičius passt de bal met de wreef. Le Gal is nu in balbezit. Le Gal passt de bal met de wreef. Imperovičius geeft de bal voor. Rosalém springt en kopt de bal. Vatle bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Fly - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:1

17e minuut.
Vulpe geeft een lange en hoge pass. Rosalém heeft problemen om de bal te vangen. Pestka rent richting de bal. Kurčubić verovert de bal door een tackle van achteren. Kurčubić haalt uit met een fantastische trap. Vatle bokst de bal weg.

21e minuut.
Olivero rent richting de bal. Olivero geeft de bal voor. Daar is Koźlarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosalém verovert de bal door een tackle van achteren. Rosalém draait met de bal, schiet en ... Vatle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Fidelus verovert de bal door een tackle van achteren. Kurčubić is nu in balbezit. Fidelus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurčubić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Imperovičius neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Vatle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Fly 79%, MUTTIN FOOTBALL CLUB 21%.
Dragon Fly - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:1

56e minuut.
Le Gal met een sublieme pass. Baschiazzorre heeft problemen om de bal te vangen. Le Gal is nu in balbezit. Le Gal geeft een hoge lob. Kurčubić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kurčubić rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kurčubić neemt de hoekschop. Daar is Rosalém, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosalém schiet op doel. Vatle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Əmircanov probeert naar een medespeler te passen. Baschiazzorre is nu in balbezit. Pestka maakt een afschuwelijke overtreding. Pestka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Fly 74%, MUTTIN FOOTBALL CLUB 26%.
Dragon Fly - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:1