Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Victoria tt team
Bagnoli Tactiek 433 stefano
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 43.8
solide Schieten solide
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


12e minuut.
Grūbiņš geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tessaroli met de inworp. Bevilacqua is nu in balbezit. Bevilacqua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Benigno rent richting de bal. Benigno geeft een hoge lob. Grūbiņš heeft problemen om de bal te vangen. Sinibaldi is nu in balbezit. Sinibaldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Benigno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevilacqua met een sublieme pass. Grūbiņš rent richting de bal. Sinibaldi onderschept slim de pass. Sinibaldi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Grūbiņš geeft een hoge lob. Pantelli is nu in balbezit. Pantelli passt de bal met de wreef. Tessaroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessaroli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Unzueta is nu in balbezit. Unzueta geeft een lange en hoge pass. Daar is Bastiaanse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki draait met de bal, schiet en ... Larobina bokst de bal weg.

23e minuut.
Bevilacqua onderschept slim de pass. Bevilacqua probeert naar een medespeler te passen. Benigno probeert naar een medespeler te passen. Sinibaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinibaldi schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Talero geeft een lange en hoge pass. Trombadori rent richting de bal. Terlecki verovert de bal door een tackle van achteren. Terlecki schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tessaroli probeert naar een medespeler te passen. Calabrò bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabrò geeft een hoge lob. Trifunović is nu in balbezit. Trifunović schiet op doel. Arnaudi bokst de bal weg.

35e minuut.
Kucab bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevilacqua verovert de bal door een tackle van achteren. Bevilacqua speelt de bal door. Sinibaldi heeft problemen om de bal te vangen. Sinibaldi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kucab met een snelle inworp. Wood rent richting de bal. Terlecki rent richting de bal. Terlecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Victoria 63%, tt team 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sporting Victoria - tt team 0:0

53e minuut.
Terlecki is nu in balbezit. Bastiaanse verovert de bal door een tackle van achteren. Bastiaanse geeft een hoge lob. Friend heeft problemen om de bal te vangen. Trifunović bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calabrò neemt de hoekschop. Daar is Tessaroli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trifunović is nu in balbezit. Trifunović schiet op doel. Arnaudi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bevilacqua maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bevilacqua naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Benigno probeert naar een medespeler te passen. Calabrò is nu in balbezit. Wood onderschept slim de pass. Trifunović is nu in balbezit. Trifunović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Talero rent richting de bal. Bastiaanse bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen probeert naar een medespeler te passen. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Calabrò passt de bal zonder na te denken. Trifunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifunović passt de bal zonder na te denken. Tessaroli is nu in balbezit. Tessaroli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kucab speelt de bal door. Trombadori heeft problemen om de bal te vangen. Bastiaanse probeert naar een medespeler te passen. Sinibaldi is nu in balbezit. Sinibaldi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sinibaldi kan de bal niet met de borst controleren. Owen rent richting de bal. Sinibaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Sinibaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - tt team 0:1

87e minuut.
Unzueta geeft een lange en hoge pass. Talero controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pantelli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Friend bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifunović verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Victoria 56%, tt team 44%.
Sporting Victoria - tt team 0:1