Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WP 88 Mao International
343 Tactiek 4-4-2 2.1 New
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.2 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Trainini speelt de bal door. Kruiver geeft een hoge lob. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WP 88 - Mao International 0:1

9e minuut.
Vacca speelt de bal door. Kruiver rent richting de bal. Kruiver passt de bal zonder na te denken. Sandí is nu in balbezit. Sandí schiet op doel. Tamburino bokst de bal weg.

22e minuut.
Cuminetti kan de bal niet met de borst controleren. Carobbi speelt de bal door. Daar is Afilipoaiei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vespe heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Maestrello probeert naar een medespeler te passen. Locatelli rent richting de bal. Locatelli passt de bal in één keer door. Cuminetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuminetti haalt uit met een fantastische trap. Tamburino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Carobbi passt de bal met de wreef. Vacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruiver verovert de bal door een tackle van achteren. Sandí is nu in balbezit. Sandí draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WP 88 65%, Mao International 35%.
WP 88 - Mao International 0:1

50e minuut.
Cuminetti rent richting de bal. Cuminetti passt de bal in één keer door. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí haalt uit met een fantastische trap. Tamburino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WP 88 - Mao International 0:2

66e minuut.
Kruiver kopt de bal weg. Klungelig pakt Cuminetti de bal. Cuminetti passt de bal zonder na te denken. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Locatelli rent richting de bal. Locatelli passt de bal zonder na te denken. Daar is Imbriani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbriani draait met de bal, schiet en ... Tamburino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WP 88 - Mao International 0:3

74e minuut.
Sandí geeft een lange en hoge pass. Daar is Locatelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Locatelli speelt de bal door. Imbriani is nu in balbezit. Imbriani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Casablanca speelt de bal door. Ziggiridis geeft de bal voor. Vespe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WP 88 - Mao International 0:4

89e minuut.
Maestrello speelt de bal door. Locatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Locatelli passt de bal in één keer door. Imbriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbriani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sandí passt de bal in één keer door. Imbriani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vespe. Vespe krijgt een gele kaart. Imbriani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuminetti wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
WP 88 - Mao International 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WP 88 58%, Mao International 42%.
WP 88 - Mao International 0:5