Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:09
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: MAX ALLEGRI
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18200
HURRICANRANA blue chips
ORTO MUSO Tactiek m5212
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 45
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
38.9 gemiddelde waardering 64.6
good Schieten outstanding
adequate Passen formidable
average Verdedigen very good


1e minuut.
Moreno probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Giang is nu in balbezit. Hoàng Giang passt de bal zonder na te denken. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang passt de bal zonder na te denken. Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Moreno geeft een hoge lob. Ocando maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bieczyński is nu in balbezit. Philiposyan begaat een overtreding. Bieczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moreno zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ocando maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Foltyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Foltyn geeft de bal voor. Hoàng Giang rent richting de bal. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando draait met de bal, schiet en ... Canalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ocando rent richting de bal. Ocando schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Erpençe rent richting de bal. Erpençe speelt de bal door. Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno geeft een hoge lob. Hoàng Giang krijgt zijn hoofd ertegen. Canalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Winter heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Giang is nu in balbezit. Hoàng Giang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński geeft een hoge lob. Ocando krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - blue chips 0:1

23e minuut.
Daar is Ocando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fox rent richting de bal. Ocando verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Giang is nu in balbezit. Hoàng Giang haalt uit met een fantastische trap. Canalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Moreno geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fregosi de bal onder controle te krijgen. Ocando kopt de bal weg. Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Giang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - blue chips 0:2

29e minuut.
Roma passt de bal met de wreef. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter rent richting de bal. Ocando onderschept slim de pass. Ocando schiet op doel. Canalis bokst de bal weg.

33e minuut.
Hoàng Giang rent richting de bal. Ocando rent richting de bal. Śruba verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Giang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Moreno met een sublieme pass. Ocando is nu in balbezit. Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando rent richting de bal. Ocando schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lavi rent richting de bal. Foltyn verovert de bal door een tackle van achteren. Foltyn geeft een lange en hoge pass. Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Giang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - blue chips 0:3

44e minuut.
Ocando passt de bal zonder na te denken. Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Giang is nu in balbezit. Hoàng Giang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - blue chips 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURRICANRANA 75%, blue chips 25%.
HURRICANRANA - blue chips 0:4

46e minuut.
Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik passt de bal zonder na te denken. Philiposyan rent richting de bal. Ocando verovert de bal door een tackle van achteren. Ocando haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bieczyński is nu in balbezit. Winter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bieczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moreno met een snel genomen vrije trap. Ocando maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - blue chips 0:5

59e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Klungelig pakt Moreno de bal. Moreno passt de bal met de wreef. Hoàng Giang is nu in balbezit. Hoàng Giang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - blue chips 0:6

61e minuut.
Ocando verovert de bal door een tackle van achteren. Ocando passt de bal met de wreef. Moreno speelt de bal door. Hoàng Giang heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Giang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Sarafov komt het veld opgelopen. Tuszyński komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Sacarés rent richting de bal. Tuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tuszyński geeft de bal voor. Ocando rent richting de bal. Ocando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - blue chips 0:7

65e minuut.
Kmiecik heeft problemen om de bal te vangen. Kmiecik passt de bal in één keer door. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg schiet op doel. Gottesmacher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - blue chips 1:7

67e minuut.
Gardynik onderschept slim de pass. Gardynik geeft een lange en hoge pass. Ocando kopt de bal weg. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Fregosi met een snelle inworp. Peláez is nu in balbezit. Peláez speelt de bal door. Sarafov rent richting de bal. Sarafov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Daar is Tuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuszyński geeft de bal voor. Ocando is nu in balbezit. Ocando draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - blue chips 1:8

71e minuut.
Kmiecik passt de bal zonder na te denken. Philiposyan rent richting de bal. Tuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tuszyński geeft de bal voor. Ocando maakt een snoekduik en kopt de bal. Canalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - blue chips 1:9

73e minuut.
Erpençe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno geeft de bal voor. Sarafov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - blue chips 1:10

76e minuut.
Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno passt de bal met de wreef. Ocando rent richting de bal. Ocando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - blue chips 1:11

81e minuut.
Erpençe probeert naar een medespeler te passen. Moreno rent richting de bal. Moreno passt de bal in één keer door. Ocando rent richting de bal. Ocando draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Peláez geeft een lange en hoge pass. Śruba probeert naar een medespeler te passen. Fudali heeft problemen om de bal te vangen. Ocando rent richting de bal. Ocando haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Fregosi de bal. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov passt de bal in één keer door. Ocando rent richting de bal. Ocando draait met de bal, schiet en ... Canalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sarafov rent richting de bal. Sarafov schiet op doel. Canalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - blue chips 1:12

85e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Moreno geeft de bal voor. Ocando maakt een snoekduik en kopt de bal. Fox probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - blue chips 1:13

88e minuut.
Peláez probeert de bal met de borst te controleren. Peláez passt de bal met de wreef. Moreno rent richting de bal. Moreno geeft de bal voor. Sarafov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - blue chips 1:14

90e minuut.
Maleńczuk onderschept slim de pass. Maleńczuk geeft de bal voor. Winter kan de bal niet met de borst controleren. Ocando is nu in balbezit. Ocando draait met de bal, schiet en ... Canalis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - blue chips 1:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURRICANRANA 70%, blue chips 30%.
HURRICANRANA - blue chips 1:15