Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VICTRIX A.S. PRAGA
tipo Tactiek NEW
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
36.9 gemiddelde waardering 52.5
average Schieten excellent
poor Passen good
good Verdedigen solid


7e minuut.
Dudnik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Provenzale rent richting de bal. Fitrzyk rent richting de bal. Fitrzyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Žugić onderschept slim de pass. Žugić passt de bal in één keer door. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kupfer kopt de bal weg. Žugić speelt de bal door. Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat geeft een lange en hoge pass. Provenzale maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Owczarski is nu in balbezit. Owczarski geeft de bal voor. Provenzale rent richting de bal. Provenzale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante geeft een hoge lob. Buitenspel voor Ciałko. Goede buitenspelval van de verdediging. Araujo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gardell verovert de bal door een tackle van achteren. Powiecko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Wilkanowski onderschept slim de pass. Wilkanowski met een sublieme pass. Füllemann is nu in balbezit. Füllemann draait met de bal, schiet en ... Powiecko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Füllemann passt de bal met de wreef. Mavrocordat met een sublieme pass. Fitrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitrzyk schiet op doel. Powiecko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - A.S. PRAGA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VICTRIX 72%, A.S. PRAGA 28%.
VICTRIX - A.S. PRAGA 0:1

46e minuut.
Fitrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Provenzale is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Provenzale kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - A.S. PRAGA 0:2

49e minuut.
Klungelig pakt Araujo de bal. Ardelean is nu in balbezit. Ciałko rent richting de bal. Ciałko haalt uit met een fantastische trap. Fijiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - A.S. PRAGA 1:2

58e minuut.
Man Kwong geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fitrzyk met een snelle inworp. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owczarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prat met een sublieme pass. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kupfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupfer passt de bal met de wreef. Füllemann rent richting de bal. Füllemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - A.S. PRAGA 1:3

67e minuut.
Man Kwong verovert de bal door een tackle van achteren. Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat passt de bal in één keer door. Provenzale rent richting de bal. Provenzale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - A.S. PRAGA 1:4

71e minuut.
Füllemann probeert de bal aan de voet te houden. Pollaris geeft de bal voor. Owczarski kopt de bal weg. Fitrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitrzyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Powiecko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - A.S. PRAGA 1:5

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ciałko stond buitenspel. Dudnik neemt vlug de vrije trap. Gardell heeft problemen om de bal te vangen. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fitrzyk is nu in balbezit. Fitrzyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Žugić is nu in balbezit. Žugić speelt de bal door. Füllemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Füllemann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Prat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilkanowski speelt de bal door. Fitrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitrzyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - A.S. PRAGA 1:6

85e minuut.
Gardell met een sublieme pass. Man Kwong is nu in balbezit. Man Kwong geeft een lange en hoge pass. Füllemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Füllemann haalt uit met een fantastische trap. Powiecko bokst de bal weg.

87e minuut.
Kupfer rent richting de bal. Kupfer geeft de bal voor. Mavrocordat kopt de bal weg. Fitrzyk rent richting de bal. Fitrzyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fitrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prat krijgt een gele kaart. Fitrzyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Provenzale legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Powiecko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VICTRIX - A.S. PRAGA 1:7

90e minuut.
Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardell is nu in balbezit. Provenzale onderschept slim de pass. Provenzale schiet op doel. Powiecko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VICTRIX 81%, A.S. PRAGA 19%.
VICTRIX - A.S. PRAGA 1:7