Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Mia Squadra U.S.Montevergine
Ala D Centr 3 Tactiek Salgado
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
40 gemiddelde waardering 60
weak Schieten outstanding
good Passen very good
average Verdedigen very good


2e minuut.
Salomone geeft de bal voor. Jankowski is nu in balbezit. Melle onderschept slim de pass. Camagna rent richting de bal. Camagna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Melle rent richting de bal. Melle geeft een hoge lob. Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonadonna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - U.S.Montevergine 0:1

4e minuut.
Zakrzewski is nu in balbezit. Zakrzewski geeft een hoge lob. Camagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagna draait met de bal, schiet en ... Lăpuşte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - U.S.Montevergine 0:2

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melle met een snelle inworp. Jankowski is nu in balbezit. Bielli onderschept slim de pass. Bielli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielli passt de bal met de wreef. Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonadonna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - U.S.Montevergine 0:3

18e minuut.
Bielli probeert naar een medespeler te passen. Maniero rent richting de bal. Maniero geeft de bal voor. Camagna rent richting de bal. Camagna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Malkhasyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bonadonna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bielli met een snel genomen vrije trap. Melle kopt de bal weg. Daar is Jankowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Inworp. Maniero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bielli rent richting de bal. Bielli draait met de bal, schiet en ... Lăpuşte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bielli rent richting de bal. Bielli passt de bal zonder na te denken. Camagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagna schiet op doel. Lăpuşte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - U.S.Montevergine 0:4

31e minuut.
Bielli is nu in balbezit. Bielli passt de bal zonder na te denken. Camagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - U.S.Montevergine 0:5

32e minuut.
Caldera verovert de bal door een tackle van achteren. Caldera geeft een lange en hoge pass. Bonadonna rent richting de bal. Bonadonna draait met de bal, schiet en ... Lăpuşte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - U.S.Montevergine 0:6

33e minuut.
Maniero geeft de bal voor. Rábade heeft problemen om de bal te vangen. Bonadonna rent richting de bal. Bielli is nu in balbezit. Bielli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nana met een sublieme pass. Klungelig pakt Maniero de bal. Maniero passt de bal in één keer door. Bonadonna rent richting de bal. Bonadonna haalt uit met een fantastische trap. Lăpuşte bokst de bal weg. Camagna heeft problemen om de bal te vangen. Camagna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - U.S.Montevergine 0:7

39e minuut.
Melle passt de bal in één keer door. Bielli speelt de bal door. Camagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagna draait met de bal, schiet en ... Lăpuşte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - U.S.Montevergine 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Mia Squadra 69%, U.S.Montevergine 31%.
La Mia Squadra - U.S.Montevergine 0:8

47e minuut.
Chwastek rent richting de bal. Caldera verovert de bal door een tackle van achteren. Caldera geeft de bal voor. Bonadonna rent richting de bal. Bonadonna schiet op doel. Lăpuşte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonadonna rent richting de bal. Bonadonna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - U.S.Montevergine 0:9

48e minuut.
Melle probeert naar een medespeler te passen. Caldera rent richting de bal. Caldera geeft een hoge lob. Bonadonna rent richting de bal. Bonadonna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doriguzzi passt de bal zonder na te denken. Maniero is nu in balbezit. Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniero bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniero draait met de bal, schiet en ... Lăpuşte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Camagna rent richting de bal. Camagna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - U.S.Montevergine 0:10

59e minuut.
Camagna is nu in balbezit. Camagna passt de bal met de wreef. Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonadonna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Melle is nu in balbezit. Melle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Der Malkhasyan de bal. Bonadonna rent richting de bal. Bonadonna haalt uit met een fantastische trap. Lăpuşte bokst de bal weg. Daar is Bielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagna haalt uit met een fantastische trap. Lăpuşte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - U.S.Montevergine 0:11

63e minuut.
McCracken geeft de bal voor. Melle bereikt de bal nog maar net als eerste. Melle passt de bal zonder na te denken. Camagna is nu in balbezit. Camagna schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Jankowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melle met de inworp. Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonadonna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Camagna rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Maniero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is McCracken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camagna is nu in balbezit. Camagna draait met de bal, schiet en ... Lăpuşte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Bielli probeert naar een medespeler te passen. Caldera rent richting de bal. Caldera geeft een hoge lob. Bonadonna is nu in balbezit. Bonadonna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - U.S.Montevergine 0:12

73e minuut.
Maldino komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Bielli passt de bal in één keer door. Melle bereikt de bal nog maar net als eerste. Melle probeert naar een medespeler te passen. Bonadonna is nu in balbezit. Bonadonna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonadonna rent richting de bal. Bonadonna draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Caldera is nu in balbezit. Caldera geeft een lange en hoge pass. Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonadonna haalt uit met een fantastische trap. Lăpuşte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - U.S.Montevergine 0:13

85e minuut.
Caldera geeft een lange en hoge pass. Chwastek rent richting de bal. Melle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Melle krijgt een gele kaart. Chwastek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chwastek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - U.S.Montevergine 1:13

87e minuut.
Inworp. İlet met de inworp. Bielli met een sublieme pass. Bonadonna is nu in balbezit. Bonadonna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Melle rent richting de bal. Melle passt de bal in één keer door. Camagna is nu in balbezit. Camagna draait met de bal, schiet en ... Lăpuşte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - U.S.Montevergine 1:14

89e minuut.
Chwastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwastek passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Der Malkhasyan de bal onder controle te krijgen. Bonadonna onderschept slim de pass. Bonadonna draait met de bal, schiet en ... Lăpuşte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonadonna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Mia Squadra 63%, U.S.Montevergine 37%.
La Mia Squadra - U.S.Montevergine 1:14