Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babbenis F.C. Hellas Madonna
babbenis Tactiek Vittoria 2024 Y
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 59.2
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Chenev probeert naar een medespeler te passen. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore probeert naar een medespeler te passen. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Hellas Madonna 0:1

6e minuut.
Chenev speelt de bal door. Georgievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgievski passt de bal zonder na te denken. Devine rent richting de bal. Devine haalt uit met een fantastische trap. Józefiak bokst de bal weg. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pangraţiu is nu in balbezit. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata geeft een lange en hoge pass. Pangraţiu geeft de bal voor. Devine krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Todoni geeft een lange en hoge pass. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama speelt de bal door. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ... Faustino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Hellas Madonna 0:2

12e minuut.
Valderrama is nu in balbezit. Valderrama passt de bal zonder na te denken. Sansalvatore heeft problemen om de bal te vangen. Sansalvatore schiet op doel. Faustino probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Hellas Madonna 0:3

14e minuut.
Pacuda heeft problemen om de bal te vangen. Pacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacchi speelt de bal door. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Todoni kopt de bal weg. Lundgren rent richting de bal. Colsa Albendea is nu in balbezit. Lundgren onderschept slim de pass. Lundgren draait met de bal, schiet en ... Faustino bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama speelt de bal door. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Hellas Madonna 0:4

30e minuut.
Collamoto is nu in balbezit. Sansalvatore onderschept slim de pass. Sansalvatore speelt de bal door. Lundgren rent richting de bal. Lundgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Hellas Madonna 0:5

31e minuut.
Lundgren speelt de bal door. Valderrama rent richting de bal. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Lundgren springt en kopt de bal. Faustino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Hellas Madonna 0:6

38e minuut.
Pacuda rent richting de bal. Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Hellas Madonna 0:7

41e minuut.
Daar is Canto e Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sansalvatore de bal. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. Faustino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Hellas Madonna 0:8

43e minuut.
Todoni verovert de bal door een tackle van achteren. Todoni geeft een lange en hoge pass. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama geeft een hoge lob. Lundgren krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Hellas Madonna 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babbenis F.C. 58%, Hellas Madonna 42%.
Babbenis F.C. - Hellas Madonna 0:9

46e minuut.
Smith komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Zapata passt de bal zonder na te denken. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Hellas Madonna 0:10

49e minuut.
Pangraţiu is nu in balbezit. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore speelt de bal door. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. Faustino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Todoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Canto e Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Valderrama is nu in balbezit. Valderrama geeft de bal voor. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Hellas Madonna 0:11

58e minuut.
Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore passt de bal in één keer door. Canto e Castro is nu in balbezit. Lundgren verovert de bal door een tackle van achteren. Lundgren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ... Faustino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Hellas Madonna 0:12

60e minuut.
Pacchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Todoni geeft de bal voor. Sansalvatore springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Hellas Madonna 0:13

61e minuut.
Pacchi passt de bal in één keer door. Todoni rent richting de bal. Todoni passt de bal zonder na te denken. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ... Faustino bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Klungelig pakt Sansalvatore de bal. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren speelt de bal door. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama schiet op doel. Faustino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valderrama neemt de hoekschop. Lundgren kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Hellas Madonna 0:14

71e minuut.
Smith is nu in balbezit. Smith geeft een hoge lob. Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sansalvatore de bal. Sansalvatore haalt uit met een fantastische trap. Faustino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Pacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacchi probeert naar een medespeler te passen. Lundgren met een sublieme pass. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Caiati kopt de bal weg. Pacchi met een sublieme pass. Daar is Canto e Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore passt de bal in één keer door. Lundgren rent richting de bal. Lundgren schiet op doel. Faustino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Todoni onderschept slim de pass. Todoni passt de bal zonder na te denken. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babbenis F.C. 66%, Hellas Madonna 34%.
Babbenis F.C. - Hellas Madonna 0:14