Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Telefono Casa A.C. Xadhoom!
433coppa Tactiek 4-3-3
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
37.7 gemiddelde waardering 62
redelijk Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


18e minuut.
Micali probeert naar een medespeler te passen. Arguedas rent richting de bal. Goglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej onderschept slim de pass. Czendej haalt uit met een fantastische trap. Tzavelas bokst de bal weg. Buide rent richting de bal. Buide haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Pirog rent richting de bal. Pirog passt de bal met de wreef. Czendej rent richting de bal. Czendej haalt uit met een fantastische trap. Tzavelas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - A.C. Xadhoom! 0:1

35e minuut.
Pirog verovert de bal door een tackle van achteren. Pirog passt de bal zonder na te denken. Czendej is nu in balbezit. Czendej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - A.C. Xadhoom! 0:2

37e minuut.
Johansen is nu in balbezit. Johansen passt de bal zonder na te denken. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguedas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - A.C. Xadhoom! 0:3

38e minuut.
Voyeux met de inworp. Pirog probeert naar een medespeler te passen. Buide bereikt de bal nog maar net als eerste. Buide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - A.C. Xadhoom! 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Telefono Casa 80%, A.C. Xadhoom! 20%.
A.C Telefono Casa - A.C. Xadhoom! 0:4

49e minuut.
Roveri kopt de bal weg. Bajo heeft problemen om de bal te vangen. Czendej is nu in balbezit. Czendej schiet op doel. Tzavelas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Czendej is nu in balbezit. Czendej draait met de bal, schiet en ... Tzavelas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - A.C. Xadhoom! 0:5

50e minuut.
Bajo is nu in balbezit. Coda is nu in balbezit. Coda probeert naar een medespeler te passen. Czendej rent richting de bal. Czendej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - A.C. Xadhoom! 0:6

50e minuut.
Amalfitano probeert naar een medespeler te passen. Coda heeft problemen om de bal te vangen. Buide tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buide krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Caretti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Popolo is nu in balbezit. Pirog legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pirog krijgt een gele kaart. Del Popolo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Amalfitano neemt zijn aanloop. Acıbadem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Mercantelli kopt de bal weg. Pirog geeft een lange en hoge pass. Czendej kopt de bal weg. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguedas schiet op doel. Tzavelas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - A.C. Xadhoom! 0:7

58e minuut.
Petrea geeft een hoge lob. Czendej kopt de bal weg. Daar is Arguedas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arguedas schiet op doel. Tzavelas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - A.C. Xadhoom! 0:8

61e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada geeft een hoge lob. Voyeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Voyeux geeft een lange en hoge pass. Czendej springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Voyeux verovert de bal door een tackle van achteren. Johansen is nu in balbezit. Estrada geeft een lange en hoge pass. Czendej rent richting de bal. Czendej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - A.C. Xadhoom! 0:9

64e minuut.
Petrea geeft een hoge lob. Goglio kopt de bal weg. Voyeux is nu in balbezit. Voyeux draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Buide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voyeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Voyeux speelt de bal door. Czendej bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nottenkämper geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Czendej de bal onder controle te krijgen. Buide bereikt de bal nog maar net als eerste. Buide haalt uit met een fantastische trap. Tzavelas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Estrada passt de bal met de wreef. Voyeux speelt de bal door. Pirog met een sublieme pass. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguedas haalt uit met een fantastische trap. Tzavelas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arguedas is nu in balbezit. Buide springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - A.C. Xadhoom! 0:10

76e minuut.
Buide geeft een hoge lob. Caretti kopt de bal weg. Mercantelli probeert de bal met de borst te controleren. Czendej rent richting de bal. Czendej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - A.C. Xadhoom! 0:11

80e minuut.
Buide draait met de bal, schiet en ... Tzavelas probeert naar een medespeler te passen. Voyeux kopt de bal weg. Daar is Czendej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czendej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Voyeux kopt de bal weg. Daar is Czendej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buide bereikt de bal nog maar net als eerste. Buide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - A.C. Xadhoom! 0:12

88e minuut.
Daar is Stafiera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirog geeft een lange en hoge pass. Czendej rent richting de bal. Czendej draait met de bal, schiet en ... Tzavelas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - A.C. Xadhoom! 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Telefono Casa 77%, A.C. Xadhoom! 23%.
A.C Telefono Casa - A.C. Xadhoom! 0:13