Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leghorn Legion vitulano
trigun.2 Tactiek quattro42
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 7
49.6 gemiddelde waardering 53.6
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


8e minuut.
Rottoli is nu in balbezit. Rottoli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Niculaie de bal. Nardini is nu in balbezit. Nardini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - vitulano 1:0

10e minuut.
Niculaie onderschept slim de pass. Niculaie speelt de bal door. Matteo rent richting de bal. Matteo geeft de bal voor. Garsia krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Nardini rent richting de bal. Wastå bereikt de bal nog maar net als eerste. Montelanico bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghezio verovert de bal door een tackle van achteren. Borghezio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Memmoli passt de bal met de wreef. Francescotti rent richting de bal. Niculaie begaat een overtreding. Niculaie krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Montelanico geeft een lange en hoge pass. Garsia bereikt de bal nog maar net als eerste. Matteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matteo draait met de bal, schiet en ... Mundo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leghorn Legion - vitulano 1:1

30e minuut.
Bei passt de bal in één keer door. Nardini rent richting de bal. Wastå tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wastå krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Memmoli onderschept slim de pass. Memmoli passt de bal zonder na te denken. Quaglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaglietti schiet op doel. Fasani probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cutolo geeft een hoge lob. Giurati onderschept slim de pass. Ironi rent richting de bal. Ironi schiet op doel. Mundo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rottoli is nu in balbezit. Rottoli geeft een hoge lob. Oved probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borghezio bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghezio haalt uit met een fantastische trap. Fasani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 54%, vitulano 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leghorn Legion - vitulano 1:1

55e minuut.
Montelanico geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Garsia stond buitenspel. Maggi neemt vlug de vrije trap. Nardini rent richting de bal. Nardini geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Francescotti controleert de bal met de borst. Borghezio is nu in balbezit. Borghezio passt de bal met de wreef. Quaglietti heeft problemen om de bal te vangen. Quaglietti haalt uit met een fantastische trap. Fasani bokst de bal weg.

59e minuut.
Francescotti is nu in balbezit. Wastå rent richting de bal. Wastå geeft de bal voor. Matteo rent richting de bal. Matteo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Del Coiro met een sublieme pass. Ironi rent richting de bal. Memmoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Memmoli krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Massimino komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Wastå geeft een hoge lob. Ironi is nu in balbezit. Memmoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Memmoli krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Celeste komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Francescotti kopt de bal weg. Nardini is nu in balbezit. Wastå schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wastå krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Nardini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rottoli met een snel genomen vrije trap. Francescotti speelt de bal door. Rottoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottoli geeft een hoge lob. Borghezio krijgt zijn hoofd ertegen. Fasani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - vitulano 2:1

89e minuut.
Covioli passt de bal in één keer door. Rottoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottoli speelt de bal door. Massimino bereikt de bal nog maar net als eerste. Massimino schiet op doel. Mundo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 59%, vitulano 41%.
Leghorn Legion - vitulano 2:1