Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:11
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: palco real
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 29308
real milano s.l. durres
testOne Tactiek 433 TN 5
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 55.5
adequate Schieten formidable
adequate Passen solid
average Verdedigen very good


2e minuut.
Canturri speelt de bal door. Kulp probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Quacquaruccio de bal. Quacquaruccio geeft een hoge lob. Fiodorkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - durres 0:1

3e minuut.
Cabello rent richting de bal. Cabello geeft een hoge lob. Quacquaruccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Quacquaruccio geeft een lange en hoge pass. Fiodorkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Carnevali bokst de bal weg.

5e minuut.
Kulp is nu in balbezit. Kulp passt de bal met de wreef. Amatruda rent richting de bal. Fiodorkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Fiodorkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - durres 0:2

6e minuut.
Osio rent richting de bal. Quacquaruccio verovert de bal door een tackle van achteren. Quacquaruccio passt de bal in één keer door. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz draait met de bal, schiet en ... Carnevali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

11e minuut.
DeFelice speelt de bal door. Wolle geeft de bal voor. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz schiet op doel. Carnevali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - durres 0:3

14e minuut.
Serra is nu in balbezit. Estévez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serra. Serra krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Bolchiş is nu in balbezit. Bolchiş geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osio met een snelle inworp. Juočeris geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Quacquaruccio is nu in balbezit. Quacquaruccio passt de bal met de wreef. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Carnevali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - durres 0:4

21e minuut.
Geroli rent richting de bal. Fiodorkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Amatruda rent richting de bal. Fiodorkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Fiodorkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ragno rent richting de bal. Quacquaruccio verovert de bal door een tackle van achteren. Bufalino onderschept slim de pass. Fiodorkiewicz onderschept slim de pass. Fiodorkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra passt de bal zonder na te denken. Hadžiburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juočeris onderschept slim de pass. Juočeris draait met de bal, schiet en ... Canturri bokst de bal weg.

30e minuut.
Quacquaruccio passt de bal met de wreef. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bufalino is nu in balbezit. Fiodorkiewicz onderschept slim de pass. Fiodorkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Carnevali met een harde bal richting middenveld. Kulp kopt de bal weg. Bufalino probeert de bal aan de voet te houden. Quacquaruccio rent richting de bal. Quacquaruccio draait met de bal, schiet en ... Carnevali bokst de bal weg.

44e minuut.
Kulp passt de bal met de wreef. Quacquaruccio is nu in balbezit. Cabello probeert naar een medespeler te passen. Quacquaruccio rent richting de bal. Quacquaruccio geeft de bal voor. Carnevali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real milano s.l. 70%, durres 30%.
real milano s.l. - durres 0:4

48e minuut.
Geroli rent richting de bal. Estévez onderschept slim de pass. Estévez speelt de bal door. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz draait met de bal, schiet en ... Carnevali bokst de bal weg.

51e minuut.
Fiodorkiewicz rent richting de bal. Kulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulp passt de bal zonder na te denken. Quacquaruccio rent richting de bal. Quacquaruccio draait met de bal, schiet en ... Carnevali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Geroli met een sublieme pass. Estévez rent richting de bal. Estévez passt de bal zonder na te denken. Fiodorkiewicz is nu in balbezit. Fiodorkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Liberati komt het veld opgelopen. Chiappa komt het veld opgelopen. Colosi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Chiappa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiappa geeft een hoge lob. Bolchiş kopt de bal weg. Osio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osio geeft een lange en hoge pass. Canturri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulp passt de bal in één keer door. Fiodorkiewicz is nu in balbezit. Fiodorkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - durres 0:5

73e minuut.
Wolle geeft de bal voor. Kulp kopt de bal weg. Bufalino heeft problemen om de bal te vangen. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Kulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulp geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cabello de bal. Quacquaruccio is nu in balbezit. Quacquaruccio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bank geeft een lange en hoge pass. Amatruda rent richting de bal. Fiodorkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Fiodorkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - durres 0:6

79e minuut.
Bazzanella passt de bal zonder na te denken. Bufalino is nu in balbezit. Bufalino passt de bal met de wreef. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kulp kopt de bal weg. Klungelig pakt Amatruda de bal. Fiodorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz draait met de bal, schiet en ... Colosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real milano s.l. - durres 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real milano s.l. 54%, durres 46%.
real milano s.l. - durres 0:7