Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Appiolatino S.P.Q.R. La Disperata
433 inv Tactiek A3
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 11
52.6 gemiddelde waardering 47.4
solid Schieten excellent
very good Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Iannuccilli speelt de bal door. Briscas rent richting de bal. Śliwiński kan de bal niet met de borst controleren. Baldisser bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldisser draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Clavelli rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iannuccilli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Clavelli krijgt zijn hoofd ertegen. Díaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - La Disperata 0:1

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iannuccilli rent richting de bal. Iannuccilli geeft een lange en hoge pass. Briscas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Heiss bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zamara passt de bal met de wreef. Stabrowski is nu in balbezit. Clavelli onderschept slim de pass. Clavelli schiet op doel. Díaz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Scicolone kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Giampaoli de bal onder controle te krijgen. Szymaniak is nu in balbezit. Szymaniak schiet op doel. Moré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Appiolatino S.P.Q.R. - La Disperata 1:1

25e minuut.
Klungelig pakt Ferente de bal. Andrade speelt de bal door. Sané probeert naar een medespeler te passen. Ehrenwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenwant draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vigier rent richting de bal. Rahumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicolone schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Scicolone is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Rahumägi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rahumägi kan niet meer verder spelen. Petrea komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Heiss geeft de bal voor. Rizzari kopt de bal weg. Ehrenwant rent richting de bal. Klungelig pakt Ehrenwant de bal. Ehrenwant draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Andrade passt de bal in één keer door. Višnjevac probeert naar een medespeler te passen. Rizzari geeft een lange en hoge pass. Clavelli is nu in balbezit. Clavelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baldisser rent richting de bal. Baldisser schiet op doel. Díaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - La Disperata 1:2

41e minuut.
Sané rent richting de bal. Sané passt de bal zonder na te denken. Ehrenwant heeft problemen om de bal te vangen. Ehrenwant haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ternheim de bal onder controle te krijgen. Moré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 47%, La Disperata 53%.
Appiolatino S.P.Q.R. - La Disperata 1:2

46e minuut.
Sané rent richting de bal. Baldisser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sané raakt geblesseerd tijdens het duel. Sané zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Petrea rent richting de bal. Petrea geeft een lange en hoge pass. Ehrenwant springt en kopt de bal. Moré maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Appiolatino S.P.Q.R. - La Disperata 2:2

52e minuut.
Śliwiński rent richting de bal. Śliwiński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Briscas de bal. Briscas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Heiss heeft problemen om de bal te vangen. Clavelli is nu in balbezit. Clavelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - La Disperata 2:3

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giampaoli met de inworp. Sané geeft de bal voor. Szymaniak is nu in balbezit. Szymaniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Śliwiński probeert naar een medespeler te passen. Vigier is nu in balbezit. Iannuccilli geeft de bal voor. Clavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelli schiet op doel. Díaz bokst de bal weg.

71e minuut.
Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rizzari de bal. Szymaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Zamara verovert de bal door een tackle van achteren. Zamara speelt de bal door. Baldisser is nu in balbezit. Baldisser schiet op doel. Díaz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Briscas bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscas geeft een hoge lob. Heiss heeft problemen om de bal te vangen. Baldisser rent richting de bal. Baldisser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Giampaoli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Heiss kopt de bal weg. Petrea controleert de bal met de borst. Petrea draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Appiolatino S.P.Q.R. - La Disperata 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 48%, La Disperata 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Appiolatino S.P.Q.R. - La Disperata 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea speelt de bal door. Szymaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniak schiet op doel. Moré werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - La Disperata 4:3

99e minuut.
Petrea passt de bal met de wreef. Rizzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenwant onderschept slim de pass. Ehrenwant draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

103e minuut.
Iannuccilli speelt de bal door. Rizzari rent richting de bal. Szymaniak onderschept slim de pass. Szymaniak haalt uit met een fantastische trap. Moré probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 24%, La Disperata 76%.
Appiolatino S.P.Q.R. - La Disperata 4:3

106e minuut.
Klungelig pakt Briscas de bal. Petrea speelt de bal door. Śliwiński speelt de bal door. Baldisser rent richting de bal. Baldisser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

117e minuut.
Śliwiński rent richting de bal. Briscas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śliwiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Śliwiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szymaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 44%, La Disperata 56%.
Appiolatino S.P.Q.R. - La Disperata 4:3