Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
violetta Le Furie bianche
asbrubbo Tactiek 5-3-2 B
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
42 gemiddelde waardering 54.7
good Schieten formidable
average Passen good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
François is nu in balbezit. François probeert naar een medespeler te passen. Rogerio speelt de bal door. Prizetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prizetko draait met de bal, schiet en ... Brůha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Mateescu is nu in balbezit. Mateescu passt de bal met de wreef. François probeert naar een medespeler te passen. Sitar is nu in balbezit. Sitar draait met de bal, schiet en ... Brůha bokst de bal weg. Prizetko is nu in balbezit. Prizetko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Brůha speelt de bal door. Niedziułka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Micsoniu de bal onder controle te krijgen. Carolei rent richting de bal. Carolei draait met de bal, schiet en ... Rebeque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Le Furie bianche 1:0

22e minuut.
Bombardier passt de bal in één keer door. Šerifović rent richting de bal. Šerifović geeft een lange en hoge pass. Prizetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prizetko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Brůha speelt de bal door. Pelizzari kopt de bal weg. Sitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitar draait met de bal, schiet en ... Brůha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
violetta - Le Furie bianche 1:1

25e minuut.
Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu geeft een hoge lob. Bombardier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prizetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prizetko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Le Furie bianche 1:2

44e minuut.
Rogerio met de inworp. Bombardier controleert de bal met de borst. Sitar is nu in balbezit. Sitar haalt uit met een fantastische trap. Brůha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Le Furie bianche 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: violetta 52%, Le Furie bianche 48%.
violetta - Le Furie bianche 1:3

48e minuut.
Jóźwiak probeert naar een medespeler te passen. Carolei bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardery rent richting de bal. Carolei is nu in balbezit. Carolei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Naliwajko heeft problemen om de bal te vangen. Naliwajko passt de bal zonder na te denken. Prizetko rent richting de bal. Prizetko draait met de bal, schiet en ... Brůha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Le Furie bianche 1:4

54e minuut.
Pelizzari met een sublieme pass. Swawola onderschept slim de pass. Hejno controleert de bal met de borst. Prizetko rent richting de bal. Prizetko schiet op doel. Brůha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Swawola de bal. Sitar rent richting de bal. Sitar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Prizetko rent richting de bal. Prizetko passt de bal met de wreef. Sitar is nu in balbezit. Sitar haalt uit met een fantastische trap. Brůha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Le Furie bianche 1:5

59e minuut.
Mateescu rent richting de bal. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Sitar rent richting de bal. Sitar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Le Furie bianche 1:6

63e minuut.
Rogerio probeert naar een medespeler te passen. Swawola heeft problemen om de bal te vangen. Swawola geeft een hoge lob. Sitar is nu in balbezit. Sitar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Pelizzari met een snelle inworp. Mateescu rent richting de bal. Mateescu speelt de bal door. Sitar rent richting de bal. Sitar schiet op doel. Brůha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Bombardier speelt de bal door. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka passt de bal in één keer door. Carolei is nu in balbezit. Carolei schiet op doel. Rebeque bokst de bal weg. Dardery is nu in balbezit. Dardery passt de bal zonder na te denken. Vandeurzen heeft problemen om de bal te vangen. Vandeurzen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Grenda is nu in balbezit. Pelizzari verovert de bal door een tackle van achteren. Pelizzari passt de bal zonder na te denken. Prizetko is nu in balbezit. Prizetko schiet op doel. Brůha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Micsoniu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Niedziułka de bal. François is nu in balbezit. Niedziułka onderschept slim de pass. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mateescu met een sublieme pass. Daar is François, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. François geeft een lange en hoge pass. Sitar heeft problemen om de bal te vangen. Sitar haalt uit met een fantastische trap. Brůha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Daar is Pelizzari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu passt de bal in één keer door. Prizetko is nu in balbezit. Prizetko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Mateescu is nu in balbezit. Mateescu passt de bal zonder na te denken. Sitar rent richting de bal. Sitar haalt uit met een fantastische trap. Brůha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Le Furie bianche 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: violetta 53%, Le Furie bianche 47%.
violetta - Le Furie bianche 1:7