Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:11
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: trenzy Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 21421
trenzy FC RESCO`S
Terza Tactiek Q352
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35.7 gemiddelde waardering 55.2
adequate Schieten outstanding
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Cerofolini is nu in balbezit. Cerofolini passt de bal in één keer door. Roldo speelt de bal door. Brendolini is nu in balbezit. Brendolini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Doeltrap. Bertuzzo trapt de bal weg van het doel. Johannisbauer kopt de bal weg. Baranyi rent richting de bal. Baranyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerofolini speelt de bal door. Baranyi rent richting de bal. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Bertuzzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - FC RESCO`S 0:1

6e minuut.
Ferrazzano speelt de bal door. Poratto probeert naar een medespeler te passen. Berardone rent richting de bal. Cerofolini verovert de bal door een tackle van achteren. Cerofolini met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brendolini is nu in balbezit. Brendolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - FC RESCO`S 0:2

13e minuut.
Berardone passt de bal met de wreef. Domínguez rent richting de bal. Domínguez geeft een lange en hoge pass. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poratto heeft problemen om de bal te vangen. Brendolini bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brendolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - FC RESCO`S 0:3

15e minuut.
Tirelli passt de bal zonder na te denken. Johannisbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannisbauer probeert naar een medespeler te passen. Brendolini rent richting de bal. Brendolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - FC RESCO`S 0:4

17e minuut.
Cerofolini geeft een lange en hoge pass. Bertuzzo probeert naar een medespeler te passen. Johannisbauer kopt de bal weg. Baranyi rent richting de bal. Baranyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cerofolini passt de bal met de wreef. Baranyi is nu in balbezit. Pettoni onderschept slim de pass. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Marturano bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez met een sublieme pass. Baranyi rent richting de bal. Baranyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - FC RESCO`S 0:5

23e minuut.
Roldo is nu in balbezit. Roldo geeft een lange en hoge pass. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Bertuzzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - FC RESCO`S 0:6

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johannisbauer met een snelle inworp. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez geeft een lange en hoge pass. Brendolini springt en kopt de bal. Bertuzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Pezzato heeft problemen om de bal te vangen. Preci onderschept slim de pass. Preci geeft een hoge lob. Brendolini is nu in balbezit. Brendolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cerofolini heeft problemen om de bal te vangen. Marturano is nu in balbezit. Cerofolini verovert de bal door een tackle van achteren. Cerofolini geeft een lange en hoge pass. Baranyi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brendolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendolini schiet op doel. Bertuzzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - FC RESCO`S 0:7

29e minuut.
Cerofolini probeert naar een medespeler te passen. Brendolini is nu in balbezit. Marturano maakt een afschuwelijke overtreding. Marturano krijgt een gele kaart. Brendolini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cerofolini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baranyi springt en kopt de bal. Bertuzzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Poratto kopt de bal weg. Roldo is nu in balbezit. Met opzet legt Berardone zijn tegenspeler op de grond. Berardone is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Baranyi passt de bal zonder na te denken. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Brendolini rent richting de bal. Brendolini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Marturano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez met een sublieme pass. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi draait met de bal, schiet en ... Bertuzzo bokst de bal weg.

42e minuut.
Roldo rent richting de bal. Poratto rent richting de bal. Poratto geeft een lange en hoge pass. Pezzato rent richting de bal. Pezzato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ferrazzano kopt de bal weg. Marturano probeert naar een medespeler te passen. Lambri heeft problemen om de bal te vangen. Costarella is nu in balbezit. Costarella haalt uit met een fantastische trap. Tikkanen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trenzy 75%, FC RESCO`S 25%.
trenzy - FC RESCO`S 0:7

47e minuut.
Ferrazzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marturano is nu in balbezit. Cerofolini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cerofolini krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Pettoni met een sublieme pass. Tirelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Johannisbauer rent richting de bal. Johannisbauer geeft een lange en hoge pass. Baranyi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Domínguez passt de bal zonder na te denken. Pettoni rent richting de bal. Baranyi onderschept slim de pass. Baranyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - FC RESCO`S 0:8

52e minuut.
Pettoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chiai neemt de hoekschop. Brendolini is nu in balbezit. Brendolini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bertuzzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baranyi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - FC RESCO`S 0:9

53e minuut.
Johannisbauer is nu in balbezit. Johannisbauer passt de bal in één keer door. Domínguez rent richting de bal. Baranyi rent richting de bal. Baranyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - FC RESCO`S 0:10

57e minuut.
Cerofolini controleert de bal met de borst. Roldo is nu in balbezit. Marturano maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Marturano naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Klungelig pakt Johannisbauer de bal. Johannisbauer speelt de bal door. Brendolini rent richting de bal. Brendolini draait met de bal, schiet en ... Poratto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Roldo met de inworp. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Baranyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Johannisbauer is nu in balbezit. Johannisbauer passt de bal zonder na te denken. Daar is Roldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roldo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez passt de bal met de wreef. Cerofolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerofolini geeft een hoge lob. Brendolini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cerofolini heeft problemen om de bal te vangen. Cerofolini geeft de bal voor. Ferrazzano speelt de bal door. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ferrazzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrazzano passt de bal in één keer door. Baranyi rent richting de bal. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Bertuzzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - FC RESCO`S 0:11

68e minuut.
Ferrazzano verovert de bal door een tackle van achteren. Brendolini verovert de bal door een tackle van achteren. Brendolini geeft een lange en hoge pass. Baranyi rent richting de bal. Baranyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - FC RESCO`S 0:12

76e minuut.
Cerofolini geeft een hoge lob. Daar is Pettoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranyi rent richting de bal. Baranyi draait met de bal, schiet en ... Bertuzzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - FC RESCO`S 0:13

82e minuut.
Daar is Roldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerofolini is nu in balbezit. Cerofolini passt de bal in één keer door. Brendolini is nu in balbezit. Brendolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - FC RESCO`S 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trenzy 80%, FC RESCO`S 20%.
trenzy - FC RESCO`S 0:14