Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.F. Ambra 1968 Amanita
ANOMALO XW51 Tactiek Coppa_It
39% Balbezit 61%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 65.3
good Schieten outstanding
very good Passen very good
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Bremer met een sublieme pass. Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan passt de bal in één keer door. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay draait met de bal, schiet en ... Memmo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Gacka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacka passt de bal in één keer door. Colledan met een sublieme pass. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Bremer onderschept slim de pass. Bremer geeft een lange en hoge pass. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay schiet op doel. Memmo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Colledan geeft een hoge lob. Şahinbay rent richting de bal. Codazzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şahinbay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şahinbay komt bij de bal en schiet. Memmo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Paduli bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay verovert de bal door een tackle van achteren. Codazzi maakt een afschuwelijke overtreding. Codazzi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Şahinbay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colledan wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Manaryan probeert naar een medespeler te passen. Coval bereikt de bal nog maar net als eerste. Anselmi speelt de bal door. Coval rent richting de bal. Coval schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zauri kopt de bal weg. Rajzer heeft problemen om de bal te vangen. Scattaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Scattaglia haalt uit met een fantastische trap. Mateo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Amanita 1:0

29e minuut.
Drozda is nu in balbezit. Drozda geeft een lange en hoge pass. Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan geeft de bal voor. Şahinbay krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gacka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bagina komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Daar is Coval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manaryan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paduli. Paduli krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Bremer verovert de bal door een tackle van achteren. Bremer geeft een lange en hoge pass. Banfi heeft problemen om de bal te vangen. Şahinbay rent richting de bal. Şahinbay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.F. Ambra 1968 - Amanita 1:1

44e minuut.
Banfi passt de bal zonder na te denken. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay passt de bal met de wreef. Coval is nu in balbezit. Coval draait met de bal, schiet en ... Memmo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manaryan zal de hoekschop nemen. Şahinbay heeft problemen om de bal te vangen. Şahinbay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 63%, Amanita 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.F. Ambra 1968 - Amanita 1:1

46e minuut.
Calabrò komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Inworp. Rovatti komt het veld opgelopen. Santia komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Manaryan speelt de bal door. Coval bereikt de bal nog maar net als eerste. Coval geeft een hoge lob. Klungelig pakt Şahinbay de bal. Şahinbay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Battaglino komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Coval kopt de bal weg. Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan speelt de bal door. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay draait met de bal, schiet en ... Battaglino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Avesti komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manaryan zal de hoekschop nemen. Şahinbay maakt een snoekduik en kopt de bal. Battaglino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Amanita 1:2

62e minuut.
Manaryan rent richting de bal. Manaryan passt de bal met de wreef. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay haalt uit met een fantastische trap. Battaglino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Amanita 1:3

66e minuut.
Scattaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Culincă onderschept slim de pass. Culincă probeert naar een medespeler te passen. Bagina is nu in balbezit. Bagina schiet op doel. Battaglino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Bremer met een sublieme pass. Daar is Coval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coval passt de bal met de wreef. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Banfi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

73e minuut.
Bagina kopt de bal weg. Şahinbay rent richting de bal. Şahinbay heeft problemen om de bal te vangen. Şahinbay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Amanita 1:4

74e minuut.
Bagina rent richting de bal. Bagina passt de bal met de wreef. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay schiet op doel. Battaglino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Amanita 1:5

76e minuut.
Bremer verovert de bal door een tackle van achteren. Manaryan probeert naar een medespeler te passen. Bagina heeft problemen om de bal te vangen. Bagina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Amanita 1:6

78e minuut.
Pagani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bremer onderschept slim de pass. Bremer speelt de bal door. Coval rent richting de bal. Coval schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Rovatti is nu in balbezit. Coval onderschept slim de pass. Coval geeft een lange en hoge pass. Şahinbay rent richting de bal. Şahinbay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Coval bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan passt de bal met de wreef. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manaryan zal de hoekschop nemen. Şahinbay maakt een snoekduik en kopt de bal. Battaglino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Bagina heeft problemen om de bal te vangen. Bagina passt de bal met de wreef. Şahinbay rent richting de bal. Şahinbay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - Amanita 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 63%, Amanita 37%.
F.F. Ambra 1968 - Amanita 1:7