Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOSP Białystok TS Ruda Slaska
STRUP Tactiek 4-2-4
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 15
10 Overtredingen 3
4 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
65.9 gemiddelde waardering 68.1
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Amin is nu in balbezit. Amin met een sublieme pass. Płomyk is nu in balbezit. Hanka rent richting de bal. Hanka schiet op doel. Þórsteinsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău passt de bal met de wreef. Burke is nu in balbezit. Burke schiet op doel. Mule werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Chwast kopt de bal weg. Amin probeert naar een medespeler te passen. Hanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanka schiet op doel. Þórsteinsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - TS Ruda Slaska 1:0

17e minuut.
Płomyk is nu in balbezit. Płomyk passt de bal zonder na te denken. Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov geeft een hoge lob. Hanka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Śnieżek onderschept slim de pass. Mahaudy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śnieżek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zabawa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ţiclău kopt de bal weg. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Płomyk geeft een hoge lob. Amin rent richting de bal. Amin probeert naar een medespeler te passen. Dadaşov rent richting de bal. Dadaşov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yaben heeft problemen om de bal te vangen. Dadaşov rent richting de bal. Dadaşov draait met de bal, schiet en ... Þórsteinsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Mahaudy geeft een hoge lob. Płomyk kopt de bal weg. Yaben rent richting de bal. Hanka onderschept slim de pass. Hanka draait met de bal, schiet en ... Þórsteinsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Zabawa geeft de bal voor. Enciu is nu in balbezit. Chwast legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chwast krijgt een gele kaart. Enciu raakt geblesseerd tijdens het duel. Enciu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MOSP Białystok - TS Ruda Slaska 1:1

41e minuut.
Klungelig pakt Yaben de bal. Amin verovert de bal door een tackle van achteren. Amin speelt de bal door. Hanka rent richting de bal. Hanka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOSP Białystok 50%, TS Ruda Slaska 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MOSP Białystok - TS Ruda Slaska 1:1

47e minuut.
Delijewski passt de bal in één keer door. Ţiclău is nu in balbezit. Mahaudy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mahaudy krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Delijewski speelt de bal door. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke schiet op doel. Na een snelle pass probeert Andronic de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dadaşov is nu in balbezit. Dadaşov geeft de bal voor. Płomyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - TS Ruda Slaska 2:1

54e minuut.
Cutrì verovert de bal door een tackle van achteren. Cutrì geeft een hoge lob. Daar is Chwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enciu onderschept slim de pass. Enciu schiet op doel. Mule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Płomyk rent richting de bal. Cutrì tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Płomyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mahaudy met een snel genomen vrije trap. Płomyk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kornek passt de bal zonder na te denken. Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Amin passt de bal in één keer door. Hanka rent richting de bal. Hanka schiet op doel. Þórsteinsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Płomyk is nu in balbezit. Płomyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - TS Ruda Slaska 3:1

61e minuut.
Kornek geeft de bal voor. Yaben probeert de bal aan de voet te houden. Zabawa rent richting de bal. Zabawa geeft een lange en hoge pass. Enciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Mule bokst de bal weg. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - TS Ruda Slaska 3:2

63e minuut.
Hanka is nu in balbezit. Płomyk rent richting de bal. Met opzet legt Enciu zijn tegenspeler op de grond. Enciu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Hanka heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alderweireld. Hanka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mahaudy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yaben heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanka. Hanka krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kornek passt de bal met de wreef. Hanka rent richting de bal. Dadaşov rent richting de bal. Dadaşov schiet op doel. Þórsteinsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - TS Ruda Slaska 4:2

72e minuut.
Śnieżek probeert naar een medespeler te passen. Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabawa geeft een lange en hoge pass. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu schiet op doel. Mule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Enciu kan de bal niet met de borst controleren. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Śnieżek speelt de bal door. Burke is nu in balbezit. Burke haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cutrì geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amin met een snelle inworp. Dadaşov rent richting de bal. Dadaşov geeft de bal voor. Þórsteinsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hanka rent richting de bal. Hanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - TS Ruda Slaska 5:2

79e minuut.
Kornek passt de bal met de wreef. Dadaşov met een sublieme pass. Amin heeft problemen om de bal te vangen. Amin geeft de bal voor. Płomyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Þórsteinsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Śnieżek probeert naar een medespeler te passen. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mancu. Mancu krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Gajdošík met een sublieme pass. Śnieżek geeft een hoge lob. Mahaudy probeert de bal aan de voet te houden. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu schiet op doel. Mule bokst de bal weg.

87e minuut.
Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancu verovert de bal door een tackle van achteren. Mancu passt de bal met de wreef. Daar is Płomyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płomyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Amin rent richting de bal. Delijewski onderschept slim de pass. Delijewski met een sublieme pass. Zabawa geeft een hoge lob. Enciu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOSP Białystok 54%, TS Ruda Slaska 46%.
MOSP Białystok - TS Ruda Slaska 5:2