Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrz Tarnów ks 1906 Sosnowiec
c Tactiek 532
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 41.6
outstanding Schieten good
excellent Passen average
good Verdedigen good


6e minuut.
Klungelig pakt Szalai de bal. Nyberg probeert naar een medespeler te passen. Gasparetti met een sublieme pass. Manzi is nu in balbezit. Manzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kuziak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rozelis kopt de bal weg. Daar is Kuziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adames geeft een hoge lob. Manzi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tsopp probeert naar een medespeler te passen. Gasparetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparetti speelt de bal door. Manzi is nu in balbezit. Manzi haalt uit met een fantastische trap. Bekmezci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Rozelis de bal. De bal raakt de paal. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozelis verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - ks 1906 Sosnowiec 1:0

18e minuut.
Nyberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyberg passt de bal met de wreef. Gasparetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparetti geeft een hoge lob. Kozera krijgt zijn hoofd ertegen. Bekmezci bokst de bal weg.

22e minuut.
Garrido geeft de bal voor. Diaz kopt de bal weg. Prijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzi is nu in balbezit. Manzi haalt uit met een fantastische trap. Bekmezci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gasparetti passt de bal in één keer door. Tsopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsopp geeft een lange en hoge pass. Kozera rent richting de bal. Kozera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gasparetti speelt de bal door. Kozera rent richting de bal. Kozera passt de bal zonder na te denken. Manzi rent richting de bal. Manzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - ks 1906 Sosnowiec 2:0

32e minuut.
Adames rent richting de bal. Adames passt de bal in één keer door. Gasparetti geeft de bal voor. Manzi krijgt zijn hoofd ertegen. Bekmezci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - ks 1906 Sosnowiec 3:0

36e minuut.
Tsopp probeert naar een medespeler te passen. Manzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski is nu in balbezit. Manzi verovert de bal door een tackle van achteren. Manzi draait met de bal, schiet en ... Bekmezci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrz Tarnów 36%, ks 1906 Sosnowiec 64%.
Wrz Tarnów - ks 1906 Sosnowiec 3:0

46e minuut.
Sinicki geeft een hoge lob. Manzi kopt de bal weg. Gasparetti is nu in balbezit. Gasparetti geeft een lange en hoge pass. Manzi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - ks 1906 Sosnowiec 4:0

55e minuut.
Tsopp probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clarkson. Tsopp raakt geblesseerd tijdens het duel. Nyberg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Manzi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prijić met een snelle inworp. Clarkson rent richting de bal. Clarkson geeft de bal voor. Szalai krijgt zijn hoofd ertegen. Le Floch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Rozelis geeft een hoge lob. Inworp. Adames met een snelle inworp. Nyberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyberg geeft een hoge lob. Bekmezci bokst de bal weg.

61e minuut.
Groppo kan de bal niet met de borst controleren. Adames is nu in balbezit. Adames passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Manzi de bal. Manzi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bekmezci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bekmezci probeert naar een medespeler te passen. Adames geeft een lange en hoge pass. Kozera kopt de bal weg. Bekmezci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Groppo kopt de bal weg. Nyberg is nu in balbezit. Nyberg passt de bal in één keer door. Gasparetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparetti geeft een hoge lob. Bekmezci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Gasparetti probeert naar een medespeler te passen. Adames rent richting de bal. Adames speelt de bal door. Kozera is nu in balbezit. Kozera haalt uit met een fantastische trap. Bekmezci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Adames verovert de bal door een tackle van achteren. Adames geeft de bal voor. Manzi rent richting de bal. Manzi haalt uit met een fantastische trap. Bekmezci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - ks 1906 Sosnowiec 5:0

79e minuut.
Tsopp rent richting de bal. Tsopp passt de bal in één keer door. Gasparetti is nu in balbezit. Gasparetti geeft een lange en hoge pass. Kozera krijgt zijn hoofd ertegen. Bekmezci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Sinicki kopt de bal weg. Groppo heeft problemen om de bal te vangen. Adames is nu in balbezit. Adames geeft een lange en hoge pass. Manzi springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - ks 1906 Sosnowiec 6:0

86e minuut.
Abadiotakis rent richting de bal. Gasparetti is nu in balbezit. Gasparetti geeft een lange en hoge pass. Kozera rent richting de bal. Kozera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrz Tarnów 34%, ks 1906 Sosnowiec 66%.
Wrz Tarnów - ks 1906 Sosnowiec 6:0