Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 Elysium S.
532 Tactiek ooooo
54% Balbezit 46%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
55.2 gemiddelde waardering 58.6
very good Schieten excellent
adequate Passen very good
incredible Verdedigen solid


3e minuut.
Bakos onderschept slim de pass. Bakos geeft de bal voor. de la Cruz kopt de bal weg. Barão de Serra Negra rent richting de bal. Barão de Serra Negra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Poda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij rent richting de bal. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakos geeft een lange en hoge pass. de la Cruz controleert de bal met de borst. Barão de Serra Negra is nu in balbezit. Barão de Serra Negra draait met de bal, schiet en ... Knitel bokst de bal weg.

26e minuut.
Krizsán verovert de bal door een tackle van achteren. Krizsán speelt de bal door. Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Śmigło heeft problemen om de bal te vangen. Śmigło met een sublieme pass. de la Cruz rent richting de bal. de la Cruz schiet op doel. Knitel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Maleńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Maleńczuk passt de bal met de wreef. Poda probeert naar een medespeler te passen. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maleńczuk met de inworp. Magro kan de bal niet met de borst controleren. Magro geeft een hoge lob. Sierkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sierkowski kopt de bal weg. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán met een sublieme pass. Sierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski draait met de bal, schiet en ... Štulanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 67%, Elysium S. 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Elysium S. 0:0

59e minuut.
Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski passt de bal in één keer door. Sanpakij is nu in balbezit. Sanpakij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
de la Cruz onderschept slim de pass. Gcwensa bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. de la Cruz haalt uit met een fantastische trap. Knitel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Magro neemt vlug de vrije trap. Sanpakij kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fogl de bal onder controle te krijgen. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Magro verovert de bal door een tackle van achteren. Magro geeft een lange en hoge pass. Fogl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski onderschept slim de pass. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap. Štulanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sanpakij rent richting de bal. Sanpakij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Elysium S. 0:1

89e minuut.
Knitel met een harde bal richting middenveld. Sanpakij kopt de bal weg. Fogl is nu in balbezit. Sierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sierkowski schiet op doel. Štulanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 57%, Elysium S. 43%.
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - Elysium S. 0:1