Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozor Krynica drink team06
nowa Tactiek młoda
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61.4 gemiddelde waardering 54.2
excellent Schieten very good
good Passen good
formidable Verdedigen good


7e minuut.
Ladoucette zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Titirică is nu in balbezit. Titirică met een sublieme pass. Šestić rent richting de bal. Šestić schiet op doel. Chorabik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Ladoucette bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladoucette passt de bal zonder na te denken. Šestić is nu in balbezit. Šestić schiet op doel. Chorabik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - drink team06 1:0

23e minuut.
Kilibarda rent richting de bal. Kilibarda geeft een lange en hoge pass. Wine heeft problemen om de bal te vangen. Wine schiet op doel. Chorabik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - drink team06 2:0

24e minuut.
Šestić is nu in balbezit. Šestić geeft een hoge lob. Wine rent richting de bal. Wine schiet op doel. Chorabik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - drink team06 3:0

40e minuut.
Dereniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereniowski passt de bal met de wreef. Ladoucette rent richting de bal. Ladoucette geeft een hoge lob. Wine bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šestić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozor Krynica - drink team06 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 34%, drink team06 66%.
Pozor Krynica - drink team06 4:0

54e minuut.
Pflock heeft problemen om de bal te vangen. Pflock met een sublieme pass. Skafarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić verovert de bal door een tackle van achteren. Šestić schiet op doel. Chorabik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Việt Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsíros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Việt Khải is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaliterna komt het veld opgelopen. Couto komt het veld opgelopen. Rajk komt het veld opgelopen. Skafarek komt bij de bal en schiet. Việt Khải is nu in balbezit. Việt Khải draait met de bal, schiet en ... Rajk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grofcsik met een sublieme pass. Pflock is nu in balbezit. Pflock speelt de bal door. Skafarek rent richting de bal. Skafarek geeft een lange en hoge pass. Rajk bokst de bal weg.

61e minuut.
Skafarek met de inworp. Tekgöz rent richting de bal. Tekgöz passt de bal zonder na te denken. Việt Khải rent richting de bal. Việt Khải schiet op doel. Rajk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Tekgöz is nu in balbezit. Tekgöz speelt de bal door. Daar is Việt Khải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Khải haalt uit met een fantastische trap. Rajk probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozor Krynica 47%, drink team06 53%.
Pozor Krynica - drink team06 4:0