Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdyńskie Lwy Jezus żyje!
WINGS Tactiek Nowa Def skr
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 62.4
solid Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


13e minuut.
Langfermann met een sublieme pass. Tan speelt de bal door. Daar is Kabella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabella geeft de bal voor. Amariei kopt de bal weg. Joa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amariei controleert de bal met de borst. Ciocoiu is nu in balbezit. Ciocoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńskie Lwy - Jezus żyje! 0:1

14e minuut.
Ienaga speelt de bal door. Ciocoiu is nu in balbezit. Ciocoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńskie Lwy - Jezus żyje! 0:2

17e minuut.
Kordecki is nu in balbezit. Carbone legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kordecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ienaga legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Seragnoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńskie Lwy - Jezus żyje! 1:2

23e minuut.
Stoychev speelt de bal door. Langfermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Langfermann passt de bal met de wreef. Tan rent richting de bal. Tan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stoychev rent richting de bal. Stoychev passt de bal zonder na te denken. Laura is nu in balbezit. Tan onderschept slim de pass. Tan draait met de bal, schiet en ... Joa bokst de bal weg.

28e minuut.
Ciocoiu rent richting de bal. Gualdino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciocoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Tan met een snel genomen vrije trap. Amariei is nu in balbezit. Amariei draait met de bal, schiet en ... Joa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Mosinzon met een sublieme pass. Kordecki is nu in balbezit. Kordecki speelt de bal door. Ienaga heeft problemen om de bal te vangen. Ienaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tan met een sublieme pass. Amariei is nu in balbezit. Amariei speelt de bal door. Ciocoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńskie Lwy 54%, Jezus żyje! 46%.
Gdyńskie Lwy - Jezus żyje! 1:2

46e minuut.
Sałek komt het veld opgelopen. Berrios komt het veld opgelopen. Canavaro komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Berrios rent richting de bal. Berrios passt de bal in één keer door. Kabella is nu in balbezit. Kabella geeft de bal voor. Sałek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńskie Lwy - Jezus żyje! 1:3

50e minuut.
Torres heeft problemen om de bal te vangen. Berrios rent richting de bal. Berrios passt de bal zonder na te denken. Langfermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Langfermann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kabella kopt de bal weg. Berrios rent richting de bal. Berrios passt de bal in één keer door. Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek schiet op doel. Joa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Berrios passt de bal zonder na te denken. Gualdino verovert de bal door een tackle van achteren. Kabella geeft een lange en hoge pass. Ciocoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocoiu draait met de bal, schiet en ... Joa bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Berrios is nu in balbezit. Berrios draait met de bal, schiet en ... Joa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sałek rent richting de bal. Sałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńskie Lwy - Jezus żyje! 1:4

61e minuut.
Berrios passt de bal met de wreef. Daar is Canavaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canavaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canavaro wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Langfermann speelt de bal door. Sałek rent richting de bal. Papa Diane is nu in balbezit. Sałek verovert de bal door een tackle van achteren. Sałek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Laura verovert de bal door een tackle van achteren. Laura geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ienaga de bal. Cebola rent richting de bal. Cebola haalt uit met een fantastische trap. Seragnoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kordecki onderschept slim de pass. Canavaro begaat een overtreding. Kordecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Torres met een snel genomen vrije trap. Cebola maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńskie Lwy 60%, Jezus żyje! 40%.
Gdyńskie Lwy - Jezus żyje! 1:4