Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morcinka Company Meexiki
4-1-3-2sianiek Tactiek 4--4--2
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 57.9
good Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Sobkowicz is nu in balbezit. Apostol rent richting de bal. Sobkowicz met een sublieme pass. Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă schiet op doel. Bernandes bokst de bal weg.

14e minuut.
Hollevoet rent richting de bal. Quassi onderschept slim de pass. Ivan is nu in balbezit. Ivan haalt uit met een fantastische trap. Janko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - Meexiki 0:1

16e minuut.
Zari verovert de bal door een tackle van achteren. Zari passt de bal met de wreef. Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă draait met de bal, schiet en ... Bernandes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Morcinka Company - Meexiki 1:1

17e minuut.
Marysek rent richting de bal. Marysek geeft een hoge lob. López de la Fuente rent richting de bal. López de la Fuente geeft een hoge lob. Quassi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Janko met een harde bal richting middenveld. Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśko maakt een afschuwelijke overtreding. Waśko krijgt een gele kaart. Stafidă raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zari neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
González Flores rent richting de bal. González Flores passt de bal zonder na te denken. López de la Fuente is nu in balbezit. López de la Fuente geeft een hoge lob. Ivan springt en kopt de bal. Janko bokst de bal weg.

25e minuut.
Marysek rent richting de bal. Stafidă verovert de bal door een tackle van achteren. Baltariu onderschept slim de pass. Baltariu geeft de bal voor. Ivan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Apostol is nu in balbezit. Apostol geeft de bal voor. Stafidă rent richting de bal. Stafidă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - Meexiki 2:1

42e minuut.
Klungelig pakt Hébert de bal. Quassi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakis. Bakis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morcinka Company 50%, Meexiki 50%.
Morcinka Company - Meexiki 2:1

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bernandes trapt de bal weg. Zhekov kopt de bal weg. Quassi is nu in balbezit. Quassi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Janko probeert naar een medespeler te passen. Baltariu kopt de bal weg. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan haalt uit met een fantastische trap. Janko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quassi heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pérez Bovela kopt de bal weg. Zhekov geeft een hoge lob. Ivan rent richting de bal. Ivan schiet op doel. Janko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Morcinka Company - Meexiki 2:2

69e minuut.
Apostol is nu in balbezit. Baltariu verovert de bal door een tackle van achteren. Zhekov geeft een hoge lob. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan haalt uit met een fantastische trap. Janko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Apostol speelt de bal door. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă rent richting de bal. Stafidă schiet op doel. Bernandes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - Meexiki 3:2

80e minuut.
Zhekov speelt de bal door. Baltariu is nu in balbezit. Baltariu passt de bal zonder na te denken. Ivan rent richting de bal. Ivan haalt uit met een fantastische trap. Janko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Morcinka Company - Meexiki 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morcinka Company 61%, Meexiki 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Morcinka Company - Meexiki 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
González Flores geeft de bal voor. Ménard kopt de bal weg. Akimowicz heeft problemen om de bal te vangen. López de la Fuente rent richting de bal. López de la Fuente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Janko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

99e minuut.
Na een snelle pass probeert Zhekov de bal onder controle te krijgen. Pérez Bovela bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhekov verovert de bal door een tackle van achteren. Zhekov geeft de bal voor. Quassi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

104e minuut.
López de la Fuente is nu in balbezit. López de la Fuente geeft de bal voor. Hollevoet kopt de bal weg. López de la Fuente rent richting de bal. López de la Fuente geeft de bal voor. Paal! Quassi rent richting de bal. Janko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morcinka Company - Meexiki 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morcinka Company 69%, Meexiki 31%.
Morcinka Company - Meexiki 3:4

110e minuut.
Bakis rent richting de bal. Apostol speelt de bal door. Baltariu rent richting de bal. Stafidă verovert de bal door een tackle van achteren. Stafidă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morcinka Company 46%, Meexiki 54%.
Morcinka Company - Meexiki 3:4