Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TurboDymoMeni Zabrze FC Sao Paulo
Ryzyk Fizyk Tactiek nowa
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
46.8 gemiddelde waardering 61.3
adequate Schieten formidable
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Cali rent richting de bal. Cali passt de bal zonder na te denken. Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - FC Sao Paulo 0:1

12e minuut.
Cali geeft de bal voor. Bradu probeert de bal aan de voet te houden. Bradu geeft een lange en hoge pass. Mertol rent richting de bal. Mertol haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Bradu kopt de bal weg. Bistrický rent richting de bal. Bistrický passt de bal zonder na te denken. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bistrický rent richting de bal. Bistrický passt de bal met de wreef. Bradu probeert naar een medespeler te passen. Cali geeft een hoge lob. Mertol krijgt zijn hoofd ertegen. Fiers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Bistrický bereikt de bal nog maar net als eerste. Bistrický passt de bal zonder na te denken. Linkert rent richting de bal. Chowaniec onderschept slim de pass. Chowaniec schiet op doel. Fiers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mertol rent richting de bal. Mertol haalt uit met een fantastische trap. Fiers bokst de bal weg.

39e minuut.
Bradu kopt de bal weg. Cali rent richting de bal. Cali passt de bal zonder na te denken. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - FC Sao Paulo 0:2

43e minuut.
Bistrický is nu in balbezit. Bistrický geeft een lange en hoge pass. Darski heeft problemen om de bal te vangen. Chowaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Chowaniec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Dellaferrera kopt de bal weg. Sofianopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dellaferrera begaat een overtreding. Dellaferrera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurboDymoMeni Zabrze 69%, FC Sao Paulo 31%.
TurboDymoMeni Zabrze - FC Sao Paulo 0:2

49e minuut.
Bistrický speelt de bal door. Bradu speelt de bal door. Linkert rent richting de bal. Mertol onderschept slim de pass. Mertol schiet op doel. Fiers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Bistrický bereikt de bal nog maar net als eerste. Bistrický speelt de bal door. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec draait met de bal, schiet en ... Fiers probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pethő probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bradu speelt de bal door. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - FC Sao Paulo 0:3

62e minuut.
Cali probeert naar een medespeler te passen. Mertol is nu in balbezit. Chowaniec rent richting de bal. Mertol rent richting de bal. Mertol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cali geeft een hoge lob. Mertol heeft problemen om de bal te vangen. Darski is nu in balbezit. Mertol verovert de bal door een tackle van achteren. Mertol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bradu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chowaniec kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Linkert de bal onder controle te krijgen. Mertol is nu in balbezit. Mertol haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Daar is Cali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cali met een sublieme pass. Bistrický is nu in balbezit. Bistrický geeft een hoge lob. Chowaniec springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - FC Sao Paulo 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurboDymoMeni Zabrze 56%, FC Sao Paulo 44%.
TurboDymoMeni Zabrze - FC Sao Paulo 0:4