Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Stawiszyn FC Trotyl Wieluń
Viking Tactiek arrow5
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 61.4
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Szubierajski rent richting de bal. Szubierajski met een sublieme pass. Piwownik rent richting de bal. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - FC Trotyl Wieluń 0:1

20e minuut.
Maftei speelt de bal door. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik passt de bal zonder na te denken. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. Badur speelt de bal door. Piwownik rent richting de bal. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. Saramago werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Samsat probeert naar een medespeler te passen. Bapela probeert naar een medespeler te passen. Busico bereikt de bal nog maar net als eerste. Busico geeft de bal voor. Szambelan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

32e minuut.
Bapela geeft een hoge lob. Aldeondo kopt de bal weg. Maftei is nu in balbezit. Maftei schiet op doel. Saramago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - FC Trotyl Wieluń 0:2

38e minuut.
Podraza geeft een lange en hoge pass. Cisneros geeft een lange en hoge pass. Daar is Samsat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Badur passt de bal in één keer door. Furman speelt de bal door. Maftei rent richting de bal. Maftei schiet op doel. Saramago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - FC Trotyl Wieluń 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 65%, FC Trotyl Wieluń 35%.
KS Stawiszyn - FC Trotyl Wieluń 0:3

47e minuut.
Podraza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorzejewski probeert naar een medespeler te passen. Świątek speelt de bal door. Koniecpolski is nu in balbezit. Koniecpolski haalt uit met een fantastische trap. Szambelan bokst de bal weg.

56e minuut.
Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros geeft de bal voor. Furman met een sublieme pass. Piwownik rent richting de bal. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. Saramago bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - FC Trotyl Wieluń 0:4

57e minuut.
Linda komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Doeltrap. Socea komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Busico met een snelle inworp. Grenda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Meiring de bal. Meiring draait met de bal, schiet en ... Linda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - FC Trotyl Wieluń 1:4

63e minuut.
Samsat geeft een hoge lob. Inworp. Szubierajski met een snelle inworp. Maftei is nu in balbezit. Maftei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Busico speelt de bal door. Grenda rent richting de bal. Grenda probeert naar een medespeler te passen. Meiring is nu in balbezit. Meiring haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Meiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps verovert de bal door een tackle van achteren. Laps geeft de bal voor. Piwownik rent richting de bal. Piwownik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 58%, FC Trotyl Wieluń 42%.
KS Stawiszyn - FC Trotyl Wieluń 1:4