Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Ratown Mazovia
14134 Tactiek 4-28.
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
51.4 gemiddelde waardering 46.7
uitmuntend Schieten solide
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Nos speelt de bal door. Chowański probeert naar een medespeler te passen. Clergy is nu in balbezit. Clergy draait met de bal, schiet en ... Banan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Mazovia 0:1

9e minuut.
Paluchowski passt de bal zonder na te denken. Temelkoski is nu in balbezit. Temelkoski speelt de bal door. Pallis is nu in balbezit. Pallis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Widzisz passt de bal zonder na te denken. Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski met een sublieme pass. Pallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc. Ratown - Mazovia 1:1

15e minuut.
Gutiérrez Moreno probeert naar een medespeler te passen. Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarczyk met een sublieme pass. Clergy bereikt de bal nog maar net als eerste. Clergy haalt uit met een fantastische trap. Banan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Díaz Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Mazovia 1:2

17e minuut.
Pallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bruzda rent richting de bal. Bruzda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Inworp. Gwalbert komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Temelkoski rent richting de bal. Temelkoski passt de bal met de wreef. Pallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis draait met de bal, schiet en ... Nitecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc. Ratown - Mazovia 2:2

22e minuut.
Szumanowski komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Bednarczyk geeft de bal voor. Szumanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez Moreno geeft een hoge lob. Clergy springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Díaz Díaz rent richting de bal. Díaz Díaz haalt uit met een fantastische trap. Banan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Mazovia 2:3

33e minuut.
Paluchowski met een sublieme pass. Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski probeert naar een medespeler te passen. Pallis rent richting de bal. Pallis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Paluchowski passt de bal zonder na te denken. Pallis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lammio. Lammio krijgt een gele kaart. Pallis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pallis wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Paluchowski probeert naar een medespeler te passen. Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski met een sublieme pass. Pallis is nu in balbezit. Pallis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 41%, Mazovia 59%.
Fc. Ratown - Mazovia 2:3

46e minuut.
Pallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis passt de bal zonder na te denken. Paluchowski probeert naar een medespeler te passen. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Widzisz geeft de bal voor. Temelkoski kopt de bal weg. Pallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis haalt uit met een fantastische trap. Nitecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc. Ratown - Mazovia 3:3

55e minuut.
Gutiérrez Moreno passt de bal zonder na te denken. Chowański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumanowski onderschept slim de pass. Szumanowski geeft een lange en hoge pass. Clergy kopt de bal weg. Banan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temelkoski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pyczółka de bal. Pallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis haalt uit met een fantastische trap. Nitecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bruzda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bruzda neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Nitecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Mazovia 4:3

59e minuut.
Daar is Paluchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paluchowski passt de bal in één keer door. Pallis rent richting de bal. Pallis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Nos onderschept slim de pass. Nos probeert naar een medespeler te passen. Bednarczyk rent richting de bal. Bruzda is nu in balbezit. Bruzda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Mazovia 5:3

71e minuut.
Paluchowski rent richting de bal. Paluchowski passt de bal in één keer door. Daar is Pallis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallis haalt uit met een fantastische trap. Nitecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Mazovia 6:3

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cegła komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk geeft de bal voor. Paluchowski met een sublieme pass. Pallis is nu in balbezit. Pallis schiet op doel. Nitecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Widzisz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pyczółka de bal onder controle te krijgen. Pallis is nu in balbezit. Pallis draait met de bal, schiet en ... Nitecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - Mazovia 7:3

88e minuut.
Bruzda probeert naar een medespeler te passen. Paluchowski rent richting de bal. Paluchowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bruzda de bal. Bruzda schiet op doel. Nitecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 43%, Mazovia 57%.
Fc. Ratown - Mazovia 7:3