Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rakowek SPAWSTAL po godzinach
OstatniaNadzieja Tactiek futro 3322-2
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
2 Buitenspel 3
54.4 gemiddelde waardering 58.9
very good Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


9e minuut.
Kołecki met een sublieme pass. Daar is Storm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gálvez Obrero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gálvez Obrero moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gálvez Obrero schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Feliú is nu in balbezit. Feliú speelt de bal door. Storm bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsenigo rent richting de bal. Orsenigo draait met de bal, schiet en ... Ślifirczyk bokst de bal weg.

27e minuut.
Daar is Elhadad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orsenigo rent richting de bal. Elhadad schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Elhadad moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Elhadad schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Orsenigo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rydzyk komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Buitenspel voor Dudryk. Goede buitenspelval van de verdediging. Tasic maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Storm bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsenigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsenigo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Storm rent richting de bal. Storm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - SPAWSTAL po godzinach 1:0

37e minuut.
Godylewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feliú met een snelle inworp. Storm bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 45%, SPAWSTAL po godzinach 55%.
RKS Rakowek - SPAWSTAL po godzinach 1:0

46e minuut.
Syposz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Feliú is nu in balbezit. Feliú passt de bal zonder na te denken. Orsenigo is nu in balbezit. Orsenigo haalt uit met een fantastische trap. Ślifirczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - SPAWSTAL po godzinach 2:0

53e minuut.
Feliú is nu in balbezit. Dudryk verovert de bal door een tackle van achteren. Demartino rent richting de bal. Dudryk verovert de bal door een tackle van achteren. Dudryk haalt uit met een fantastische trap. Popovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Gabryel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryel passt de bal zonder na te denken. Demartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk verovert de bal door een tackle van achteren. Dudryk haalt uit met een fantastische trap. Popovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Einstein komt het veld opgelopen. Gabryel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feliú speelt de bal door. Storm bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Mistrz passt de bal in één keer door. Syposz is nu in balbezit. Syposz geeft de bal voor. Dudryk is nu in balbezit. Dudryk schiet op doel. Popovici bokst de bal weg. Mistrz rent richting de bal. Mistrz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - SPAWSTAL po godzinach 2:1

80e minuut.
Inworp. Maksimov met een snelle inworp. Einstein geeft een lange en hoge pass. Dudryk krijgt zijn hoofd ertegen. Popovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Rakowek - SPAWSTAL po godzinach 2:2

84e minuut.
Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein passt de bal met de wreef. Dudryk is nu in balbezit. Dudryk haalt uit met een fantastische trap. Popovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - SPAWSTAL po godzinach 2:3

86e minuut.
Cvek passt de bal zonder na te denken. Dudryk is nu in balbezit. Dudryk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mistrz de bal. Mistrz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Syposz passt de bal met de wreef. Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein passt de bal met de wreef. Mistrz rent richting de bal. Mistrz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 57%, SPAWSTAL po godzinach 43%.
RKS Rakowek - SPAWSTAL po godzinach 2:3