Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Mimik Rembertovia
LOL Tactiek a2
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 64.3
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Zırhçıbaşı onderschept slim de pass. Zırhçıbaşı met een sublieme pass. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa geeft de bal voor. Osajda is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Osajda is nu in balbezit. Osajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - Rembertovia 1:0

5e minuut.
Zmatený passt de bal zonder na te denken. Vála bereikt de bal nog maar net als eerste. Vála passt de bal met de wreef. Zaccheria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccheria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Janiec de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Mimik - Rembertovia 1:1

16e minuut.
Amâncio heeft problemen om de bal te vangen. Zmatený is nu in balbezit. Zmatený passt de bal met de wreef. Lääs geeft een hoge lob. Zaccheria krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lääs kopt de bal weg. Zaccheria rent richting de bal. Zmatený rent richting de bal. Zmatený schiet op doel. Nádai probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inworp. Piesik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vála met een sublieme pass. Zmatený is nu in balbezit. Zmatený haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mazzuca kopt de bal weg. Zmatený bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääs met een sublieme pass. Zaccheria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccheria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Niewiadomski passt de bal zonder na te denken. Mazzuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuca passt de bal met de wreef. Zaccheria rent richting de bal. Zaccheria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Niewiadomski met een sublieme pass. Mazzuca rent richting de bal. Mazzuca met een sublieme pass. Zaccheria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccheria draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Lääs bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääs passt de bal in één keer door. Niewiadomski speelt de bal door. Zmatený bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmatený haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mimik 68%, Rembertovia 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Mimik - Rembertovia 1:1

53e minuut.
Mazzuca passt de bal met de wreef. Vála rent richting de bal. Vála speelt de bal door. Niewiadomski rent richting de bal. Niewiadomski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Duvančić onderschept slim de pass. Almendarez is nu in balbezit. Duvančić verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Duvančić de bal. Duvančić geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Niewiadomski heeft problemen om de bal te vangen. Niewiadomski passt de bal zonder na te denken. Zaccheria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccheria draait met de bal, schiet en ... Nádai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vála probeert naar een medespeler te passen. Niewiadomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiadomski met een sublieme pass. Zaccheria rent richting de bal. Zaccheria schiet op doel. Nádai bokst de bal weg.

69e minuut.
Niewiadomski is nu in balbezit. Niewiadomski passt de bal zonder na te denken. Zaccheria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccheria draait met de bal, schiet en ... Nádai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Niewiadomski rent richting de bal. Niewiadomski met een sublieme pass. Zaccheria is nu in balbezit. Zaccheria haalt uit met een fantastische trap. Nádai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - Rembertovia 1:2

76e minuut.
Piesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa verovert de bal door een tackle van achteren. Noormaa met een sublieme pass. Osajda rent richting de bal. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Bove kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Daar is Binescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaccheria speelt de bal door. Janiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmatený verovert de bal door een tackle van achteren. Zmatený haalt uit met een fantastische trap. Nádai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Niewiadomski met de inworp. Vála rent richting de bal. Vála passt de bal met de wreef. Niewiadomski geeft een hoge lob. Zmatený krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - Rembertovia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mimik 68%, Rembertovia 32%.
Fc Mimik - Rembertovia 1:3