Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JKS Olimpia Jeżów KS Pawłokoma
internet Tactiek 5-3-2 wing
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 10
62.1 gemiddelde waardering 57.4
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Jendrúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrúch geeft een hoge lob. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek passt de bal zonder na te denken. Qianxiang geeft de bal voor. Burszta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Zandío met een sublieme pass. Daar is Todor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todor geeft een lange en hoge pass. Stemporowski rent richting de bal. Stemporowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - KS Pawłokoma 1:0

8e minuut.
Bonvino is nu in balbezit. Bonvino geeft de bal voor. Klungelig pakt Ortiz de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - KS Pawłokoma 2:0

11e minuut.
Qianxiang probeert naar een medespeler te passen. Damm is nu in balbezit. Çelaj is nu in balbezit. Çelaj geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Damm de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jendrúch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - KS Pawłokoma 2:1

20e minuut.
Zandío onderschept slim de pass. Zandío met een sublieme pass. Damm is nu in balbezit. Damm schiet op doel. Çelaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burszta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Inworp. Bonvino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ścianek rent richting de bal. Petrovic rent richting de bal. Petrovic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Todor onderschept slim de pass. Todor speelt de bal door. Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - KS Pawłokoma 3:1

36e minuut.
Puhalović komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Stemporowski schiet op doel. Herrera probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Todor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petrovic maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Wilczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Petrovic passt de bal met de wreef. Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duy Hùng. Duy Hùng krijgt een gele kaart. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levidze komt het veld opgelopen. Nordbø komt het veld opgelopen. Buter komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 45%, KS Pawłokoma 55%.
JKS Olimpia Jeżów - KS Pawłokoma 3:1

51e minuut.
Qianxiang is nu in balbezit. Qianxiang met een sublieme pass. Damm rent richting de bal. Damm haalt uit met een fantastische trap. Nordbø probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Qianxiang is nu in balbezit. Qianxiang speelt de bal door. Damm bereikt de bal nog maar net als eerste. Damm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - KS Pawłokoma 3:2

56e minuut.
Asensio geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Qianxiang stond buitenspel. Vasilka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stemporowski kopt de bal weg. Petrovic bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Levidze neemt de hoekschop. Stemporowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Hatay komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Duy Hùng onderschept slim de pass. Duy Hùng geeft een lange en hoge pass. Buter bereikt de bal nog maar net als eerste. Buter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JKS Olimpia Jeżów - KS Pawłokoma 3:3

73e minuut.
Wilczkowski probeert naar een medespeler te passen. Qianxiang rent richting de bal. Qianxiang geeft een hoge lob. Buter krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Nordbø de bal onder controle te krijgen. Burszta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Damm bereikt de bal nog maar net als eerste. Damm draait met de bal, schiet en ... Burszta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - KS Pawłokoma 3:4

76e minuut.
Ścianek is nu in balbezit. Ścianek passt de bal met de wreef. Qianxiang rent richting de bal. Qianxiang geeft de bal voor. Buter springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Stemporowski is nu in balbezit. Ortiz is nu in balbezit. Petrovic is nu in balbezit. Petrovic schiet op doel. Wilczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JKS Olimpia Jeżów - KS Pawłokoma 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 45%, KS Pawłokoma 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JKS Olimpia Jeżów - KS Pawłokoma 4:4


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Ortiz kopt de bal weg. Stemporowski rent richting de bal. Met opzet legt Herrera zijn tegenspeler op de grond. Herrera krijgt een gele kaart. Stemporowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stemporowski wilt de vrije trap nemen. Wilczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petrovic rent richting de bal. Petrovic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - KS Pawłokoma 5:4

95e minuut.
Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek passt de bal in één keer door. Qianxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qianxiang geeft de bal voor. Damm krijgt zijn hoofd ertegen. Burszta bokst de bal weg.

96e minuut.
Çelaj probeert naar een medespeler te passen. Ścianek is nu in balbezit. Ścianek met een sublieme pass. Damm is nu in balbezit. Damm schiet op doel. Burszta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

96e minuut.
López onderschept slim de pass. López geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hatay met een snelle inworp. Buter geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

99e minuut.
Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Kirch onderschept slim de pass. Todor rent richting de bal. Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemporowski haalt uit met een fantastische trap. Wilczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

100e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Todor zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

101e minuut.
Buter verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatay geeft een lange en hoge pass. Qianxiang is nu in balbezit. Qianxiang haalt uit met een fantastische trap. Burszta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 50%, KS Pawłokoma 50%.
JKS Olimpia Jeżów - KS Pawłokoma 5:4

112e minuut.
Kirch rent richting de bal. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herrera roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Herrera kan niet meer verder spelen. Šare komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 32%, KS Pawłokoma 68%.
JKS Olimpia Jeżów - KS Pawłokoma 5:4