Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Hala Madrid LKS Niedobczyce
x2x Tactiek IT
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.2 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Skoczke bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoczke passt de bal met de wreef. Başaransoy rent richting de bal. Başaransoy schiet op doel. Niedzielski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mariola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariola passt de bal zonder na te denken. Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz geeft een hoge lob. Bódis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Renard geeft een hoge lob. Cammardella kopt de bal weg. Inworp. De la Cruz met de inworp. Viglietti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Başaransoy onderschept slim de pass. Başaransoy passt de bal zonder na te denken. Duijm heeft problemen om de bal te vangen. Başaransoy is nu in balbezit. Başaransoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Başaransoy is nu in balbezit. Başaransoy haalt uit met een fantastische trap. Niedzielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - LKS Niedobczyce 0:1

30e minuut.
McNeil passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Skoczke de bal. Skoczke passt de bal zonder na te denken. Başaransoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Başaransoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
McNeil passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Skoczke de bal. Skoczke geeft een lange en hoge pass. Başaransoy springt en kopt de bal. Niedzielski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - LKS Niedobczyce 0:2

39e minuut.
Başaransoy is nu in balbezit. Damjanov is nu in balbezit. Başaransoy onderschept slim de pass. Başaransoy schiet op doel. Niedzielski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - LKS Niedobczyce 0:3

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skoczke met een snelle inworp. McNeil met een sublieme pass. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm haalt uit met een fantastische trap. Niedzielski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - LKS Niedobczyce 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Hala Madrid 64%, LKS Niedobczyce 36%.
CF Hala Madrid - LKS Niedobczyce 0:4

46e minuut.
De la Cruz passt de bal met de wreef. Baytar heeft problemen om de bal te vangen. Baytar passt de bal in één keer door. Başaransoy rent richting de bal. McNeil probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Kirwan rent richting de bal. Kirwan speelt de bal door. Tihanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz geeft een hoge lob. Cwalina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi haalt uit met een fantastische trap. Cwalina bokst de bal weg.

51e minuut.
Skoczke heeft problemen om de bal te vangen. Kirwan met een sublieme pass. Başaransoy rent richting de bal. Başaransoy haalt uit met een fantastische trap. Niedzielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - LKS Niedobczyce 0:5

71e minuut.
Palacios rent richting de bal. Palacios geeft een lange en hoge pass. Machado heeft problemen om de bal te vangen. Duijm verovert de bal door een tackle van achteren. Duijm schiet op doel. Niedzielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kirwan probeert naar een medespeler te passen. Penko speelt de bal door. Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz geeft een lange en hoge pass. Bódis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. De la Cruz met een snelle inworp. Cammardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglietti verovert de bal door een tackle van achteren. Viglietti geeft een hoge lob. Niedzielski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Hala Madrid 42%, LKS Niedobczyce 58%.
CF Hala Madrid - LKS Niedobczyce 0:5