Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOTOR RADZYŃ FC Chechło
motor Tactiek doboju
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 59.1
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Əmirzadə kan de bal niet met de borst controleren. Beneventi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beneventi passt de bal zonder na te denken. Şahbazov rent richting de bal. Şahbazov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Akii-Bua probeert de bal met de borst te controleren. Penot is nu in balbezit. Penot geeft een lange en hoge pass. Şahbazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Toujani geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Whittaker stond buitenspel. Əmirzadə neemt vlug de vrije trap. Şahbazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Əmirzadə probeert naar een medespeler te passen. Akii-Bua bereikt de bal nog maar net als eerste. Spandowski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Spandowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Spandowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Váncsa geeft een hoge lob. Şahbazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilibeanu is nu in balbezit. Şahbazov verovert de bal door een tackle van achteren. Şahbazov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Avalos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cilibeanu geeft een lange en hoge pass. Cabezas speelt de bal door. Penot bereikt de bal nog maar net als eerste. Penot geeft een lange en hoge pass. Şahbazov springt en kopt de bal. Avalos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Minea rent richting de bal. Minea geeft een lange en hoge pass. Şahbazov is nu in balbezit. Şahbazov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR RADZYŃ - FC Chechło 0:1

29e minuut.
Sawala geeft een hoge lob. Inworp. Karalis met de inworp. Şahbazov rent richting de bal. Şahbazov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cabezas kopt de bal weg. Şahbazov rent richting de bal. Sawala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sawala krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Şahbazov controleert de bal met de borst. Toujani rent richting de bal. Şahbazov verovert de bal door een tackle van achteren. Şahbazov schiet op doel. Avalos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR RADZYŃ - FC Chechło 0:2

36e minuut.
Əmirzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Toujani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Əmirzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şahbazov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Avalos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR RADZYŃ - FC Chechło 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTOR RADZYŃ 76%, FC Chechło 24%.
MOTOR RADZYŃ - FC Chechło 0:3

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faryński komt het veld opgelopen. Brandolisio komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Cieszyński is nu in balbezit. Cieszyński geeft de bal voor. Dupotey kopt de bal weg. Colavito is nu in balbezit. Colavito passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Brandolisio rent richting de bal. Brandolisio geeft een hoge lob. Cilibeanu rent richting de bal. Şahbazov verovert de bal door een tackle van achteren. Şahbazov schiet op doel. Avalos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Brandolisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolisio passt de bal met de wreef. Şahbazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazov haalt uit met een fantastische trap. Avalos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR RADZYŃ - FC Chechło 0:4

63e minuut.
Trenchev komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Trenchev passt de bal in één keer door. Penot met een sublieme pass. Brandolisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev rent richting de bal. Trenchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karalis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trenchev is nu in balbezit. Brandolisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolisio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Nikoloudis onderschept slim de pass. Minea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nikoloudis raakt geblesseerd tijdens het duel. Vopršal komt het veld opgelopen. Bujok komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bujok geeft de bal voor. Cieszyński rent richting de bal. Cieszyński passt de bal met de wreef. Nikoloudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikoloudis draait met de bal, schiet en ... Yokolmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTOR RADZYŃ 64%, FC Chechło 36%.
MOTOR RADZYŃ - FC Chechło 0:4