Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
parys fc. Trójkolorowi 1919
parys Tactiek Go Go Go x2
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
48.2 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten formidable
good Passen solid
solid Verdedigen very good


14e minuut.
Jakuczun rent richting de bal. Pinot speelt de bal door. De Bertis is nu in balbezit. De Bertis haalt uit met een fantastische trap. Mertol maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
parys fc. - Trójkolorowi 1919 1:0

18e minuut.
Pandelea verovert de bal door een tackle van achteren. Banach onderschept slim de pass. Banach probeert naar een medespeler te passen. Alvoeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvoeiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Juszkiewicz is nu in balbezit. Alvoeiro is nu in balbezit. Jakuczun rent richting de bal. Alvoeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Alvoeiro haalt uit met een fantastische trap. Strocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Ringo rent richting de bal. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach passt de bal met de wreef. Alvoeiro rent richting de bal. Alvoeiro draait met de bal, schiet en ... Strocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Pandelea rent richting de bal. Alvoeiro onderschept slim de pass. Alvoeiro passt de bal zonder na te denken. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo geeft de bal voor. Alvoeiro rent richting de bal. Alvoeiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Juszkiewicz rent richting de bal. Jakuczun is nu in balbezit. Alvoeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Alvoeiro schiet op doel. Strocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrescu met de inworp. Ringo is nu in balbezit. De Bertis onderschept slim de pass. De Bertis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Banach de bal onder controle te krijgen. Pinot rent richting de bal. Pinot speelt de bal door. De Bertis is nu in balbezit. De Bertis draait met de bal, schiet en ... Mertol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Pinot passt de bal met de wreef. Maidla bereikt de bal nog maar net als eerste. Maidla passt de bal in één keer door. Niemyty is nu in balbezit. Niemyty haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parys fc. 52%, Trójkolorowi 1919 48%.
parys fc. - Trójkolorowi 1919 1:0

48e minuut.
Maidla bereikt de bal nog maar net als eerste. Maidla passt de bal in één keer door. Pinot probeert naar een medespeler te passen. De Bertis is nu in balbezit. De Bertis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pandelea rent richting de bal. Juszkiewicz onderschept slim de pass. Alvoeiro rent richting de bal. Alvoeiro schiet op doel. Strocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
parys fc. - Trójkolorowi 1919 1:1

78e minuut.
Ringo speelt de bal door. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszkiewicz passt de bal in één keer door. Alvoeiro rent richting de bal. Alvoeiro haalt uit met een fantastische trap. Strocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Ringo speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Dasbach de bal onder controle te krijgen. De Bertis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bertis schiet op doel. Mertol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
parys fc. - Trójkolorowi 1919 2:1

82e minuut.
Vezzosi is nu in balbezit. Vezzosi geeft een lange en hoge pass. De Bertis rent richting de bal. De Bertis draait met de bal, schiet en ... Mertol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
parys fc. - Trójkolorowi 1919 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parys fc. 47%, Trójkolorowi 1919 53%.
parys fc. - Trójkolorowi 1919 3:1