Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Razer Wronkii
NOWA Tactiek TRALALALA
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
14 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is Rusanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vangione verovert de bal door een tackle van achteren. Vangione geeft een lange en hoge pass. Brysiak rent richting de bal. Brysiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Leszczyński is nu in balbezit. Bonfils verovert de bal door een tackle van achteren. Bonfils probeert naar een medespeler te passen. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Raguseo probeert naar een medespeler te passen. Naumavičius is nu in balbezit. Naumavičius passt de bal zonder na te denken. Ramallo heeft problemen om de bal te vangen. Ramallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Raguseo de bal onder controle te krijgen. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak passt de bal met de wreef. Wiseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiseman haalt uit met een fantastische trap. Bogle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Wronkii 0:1

21e minuut.
Wiseman kopt de bal weg. Gohar heeft problemen om de bal te vangen. Gohar passt de bal zonder na te denken. Brysiak rent richting de bal. Brysiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Gohar heeft problemen om de bal te vangen. Rusanen is nu in balbezit. Rusanen met een sublieme pass. Ramallo is nu in balbezit. Ramallo haalt uit met een fantastische trap. Crivac bokst de bal weg.

26e minuut.
Collé geeft een lange en hoge pass. Vangione bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagnet maakt een afschuwelijke overtreding. Castagnet krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Naumavičius probeert naar een medespeler te passen. Rozmysł met een sublieme pass. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo haalt uit met een fantastische trap. Crivac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Razer - Wronkii 1:1

35e minuut.
Inworp. Dolejší met de inworp. Collé bereikt de bal nog maar net als eerste. Collé geeft een lange en hoge pass. Brysiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Bogle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Raguseo kopt de bal weg. Klungelig pakt Naumavičius de bal. Gohar met een sublieme pass. Wiseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiseman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Trivizas geeft de bal voor. Rezes probeert de bal met de borst te controleren. Rezes geeft een hoge lob. Wiseman is nu in balbezit. Wiseman draait met de bal, schiet en ... Bogle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Klungelig pakt Dolejší de bal. Ramallo rent richting de bal. Dolejší tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dolejší krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Razer 57%, Wronkii 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Razer - Wronkii 1:1

47e minuut.
Naumavičius kopt de bal weg. Leszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński onderschept slim de pass. Leszczyński draait met de bal, schiet en ... Crivac bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Crivac met een harde bal richting middenveld. Rozmysł speelt de bal door. Ramallo is nu in balbezit. Ramallo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bąkowski kan de bal niet met de borst controleren. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bąkowski. Bąkowski krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ramallo geeft een hoge lob. Collé controleert de bal met de borst. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Wronkii 2:1

77e minuut.
Gohar is nu in balbezit. Gohar geeft een lange en hoge pass. Wiseman is nu in balbezit. Wiseman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Razer - Wronkii 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Razer 63%, Wronkii 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Razer - Wronkii 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Raguseo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raguseo geeft een hoge lob. Bonfils is nu in balbezit. Leszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Leszczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

97e minuut.
Turbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński onderschept slim de pass. Ramallo is nu in balbezit. Ramallo schiet op doel. Crivac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

100e minuut.
Turbo controleert de bal met de borst. Leszczyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turbo. Turbo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Razer 61%, Wronkii 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Razer - Wronkii 2:2

110e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vangione zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trivizas is nu in balbezit. Brysiak onderschept slim de pass. Brysiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

115e minuut.
Raguseo met een sublieme pass. Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński passt de bal met de wreef. Ramallo is nu in balbezit. Ramallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Wronkii 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Razer 63%, Wronkii 37%.
AC Razer - Wronkii 3:2