Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laguna Adamów BIANCONERI
xXL Tactiek NN1a
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
31.8 gemiddelde waardering 56.3
matig Schieten formidabel
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Baloy speelt de bal door. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos passt de bal in één keer door. Ayala is nu in balbezit. Ayala schiet op doel. Avendaño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Metzelopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Metzelopoulos geeft een hoge lob. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laguna Adamów - BIANCONERI 0:1

11e minuut.
Metzelopoulos rent richting de bal. Metzelopoulos passt de bal met de wreef. Kotur met een sublieme pass. Daar is Ayala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laguna Adamów - BIANCONERI 0:2

12e minuut.
Kotur passt de bal in één keer door. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos passt de bal met de wreef. Tomasek is nu in balbezit. Tomasek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Metzelopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metzelopoulos passt de bal in één keer door. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasek draait met de bal, schiet en ... Avendaño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laguna Adamów - BIANCONERI 0:3

17e minuut.
Ruchała geeft de bal voor. Inworp. Metzelopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloy geeft een hoge lob. Avendaño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ayala rent richting de bal. Ayala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Laguna Adamów - BIANCONERI 0:4

19e minuut.
Inworp. Skok met een snelle inworp. Metzelopoulos speelt de bal door. Tomasek rent richting de bal. Tomasek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Metzelopoulos probeert naar een medespeler te passen. Ayala is nu in balbezit. Tomasek rent richting de bal. Tomasek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos passt de bal in één keer door. Ayala rent richting de bal. Ayala haalt uit met een fantastische trap. Avendaño probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Laguna Adamów - BIANCONERI 0:5

25e minuut.
Baloy passt de bal met de wreef. Rosabal onderschept slim de pass. Tomasek probeert de bal aan de voet te houden. Ayala is nu in balbezit. Ayala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Valencia Díaz speelt de bal door. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos passt de bal in één keer door. Ayala is nu in balbezit. Ayala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lamka komt het veld opgelopen. Berliński komt het veld opgelopen. Floriańczyk komt het veld opgelopen. Kośmider komt het veld opgelopen. Nekrasov komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Lamka verovert de bal door een tackle van achteren. Lamka met een sublieme pass. Petta probeert naar een medespeler te passen. Winek rent richting de bal. Winek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Berliński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Žilić de bal onder controle te krijgen. Tomasek rent richting de bal. Tomasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laguna Adamów - BIANCONERI 0:6

38e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala passt de bal zonder na te denken. Tomasek rent richting de bal. Tomasek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rosabal de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laguna Adamów - BIANCONERI 0:7

39e minuut.
Hyjek met een sublieme pass. Berliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Berliński met een sublieme pass. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laguna Adamów 77%, BIANCONERI 23%.
Laguna Adamów - BIANCONERI 0:7

51e minuut.
Nekrasov onderschept slim de pass. Nekrasov geeft een hoge lob. Tomasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasek schiet op doel. Avendaño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laguna Adamów - BIANCONERI 0:8

57e minuut.
Inworp. Nekrasov met een snelle inworp. Floriańczyk rent richting de bal. Floriańczyk geeft een lange en hoge pass. Berliński kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ayala probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Laguna Adamów - BIANCONERI 0:9

59e minuut.
Berliński passt de bal met de wreef. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk passt de bal zonder na te denken. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Valencia Díaz de bal. Valencia Díaz geeft een lange en hoge pass. Ayala rent richting de bal. Ayala haalt uit met een fantastische trap. Avendaño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laguna Adamów - BIANCONERI 0:10

67e minuut.
Winek met een sublieme pass. Klungelig pakt Zębalski de bal. Ayala verovert de bal door een tackle van achteren. Ayala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Berliński geeft een hoge lob. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov speelt de bal door. Tomasek is nu in balbezit. Tomasek draait met de bal, schiet en ... Avendaño bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Nekrasov met een snelle inworp. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala probeert naar een medespeler te passen. Tomasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasek schiet op doel. Avendaño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laguna Adamów 69%, BIANCONERI 31%.
Laguna Adamów - BIANCONERI 0:10