Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SanKozaczek F.C. Łęczyca 07
oko Tactiek 4132 ed.
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
50.5 gemiddelde waardering 56.3
excellent Schieten formidable
adequate Passen solid
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Hillen rent richting de bal. Hillen speelt de bal door. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - F.C. Łęczyca 07 1:0

6e minuut.
Dworzyński met de inworp. Szyszka met een sublieme pass. Czachomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmudź kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Zoričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoričić passt de bal zonder na te denken. Dickgießer is nu in balbezit. Dickgießer schiet op doel. Košč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SanKozaczek - F.C. Łęczyca 07 1:1

18e minuut.
Quintana passt de bal in één keer door. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński geeft een hoge lob. Zoričić is nu in balbezit. Zoričić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dickgießer rent richting de bal. Dickgießer schiet op doel. Košč werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Szyszka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boubelka met de inworp. Zoričić geeft een lange en hoge pass. Dickgießer maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Kwapisz heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Torneio passt de bal in één keer door. Fuatoğlu probeert naar een medespeler te passen. Montiel is nu in balbezit. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński geeft een hoge lob. Żmudź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - F.C. Łęczyca 07 2:1

33e minuut.
Buitenspel voor Buraczek. Goede buitenspelval van de verdediging. Szyszka neemt vlug de vrije trap. Hillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachomirski rent richting de bal. Czachomirski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Montiel kopt de bal weg. Czachomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czachomirski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montiel neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - F.C. Łęczyca 07 3:1

38e minuut.
Zoričić probeert naar een medespeler te passen. Boubelka rent richting de bal. Boubelka met een sublieme pass. Buraczek is nu in balbezit. Buraczek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - F.C. Łęczyca 07 3:2

40e minuut.
Szyszka probeert naar een medespeler te passen. Fuatoğlu met een sublieme pass. Daar is Montiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czachomirski is nu in balbezit. Czachomirski schiet op doel. Żmudź kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SanKozaczek 36%, F.C. Łęczyca 07 64%.
SanKozaczek - F.C. Łęczyca 07 3:2

47e minuut.
Kwapisz passt de bal met de wreef. Zachwyc is nu in balbezit. Zachwyc geeft de bal voor. Czachomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachomirski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - F.C. Łęczyca 07 4:2

50e minuut.
Hillen kopt de bal weg. Peña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czachomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachomirski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - F.C. Łęczyca 07 5:2

52e minuut.
Zoričić speelt de bal door. Boubelka rent richting de bal. Boubelka passt de bal in één keer door. Dickgießer rent richting de bal. Dickgießer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rafael kopt de bal weg. Klungelig pakt Peña de bal. Czachomirski is nu in balbezit. Czachomirski schiet op doel. Żmudź maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - F.C. Łęczyca 07 6:2

62e minuut.
Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña rent richting de bal. Montiel onderschept slim de pass. Montiel schiet op doel. Czachomirski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żmudź bokst de bal weg.

64e minuut.
Zoričić onderschept slim de pass. Zoričić geeft de bal voor. Dickgießer is nu in balbezit. Dickgießer draait met de bal, schiet en ... Košč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - F.C. Łęczyca 07 6:3

70e minuut.
Torneio rent richting de bal. Zoričić onderschept slim de pass. Zoričić passt de bal met de wreef. Dickgießer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickgießer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - F.C. Łęczyca 07 6:4

70e minuut.
Hoecke komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Chodyniecki geeft een hoge lob. Torneio kopt de bal weg. Hoecke met een sublieme pass. Dickgießer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickgießer haalt uit met een fantastische trap. Košč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Buraczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zachwyc is nu in balbezit. Buraczek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buraczek krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Hoecke passt de bal in één keer door. Boubelka is nu in balbezit. Boubelka passt de bal in één keer door. Dickgießer rent richting de bal. Dickgießer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Zachwyc neemt vlug de vrije trap. Montiel kopt de bal weg. Czachomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachomirski haalt uit met een fantastische trap. Żmudź probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - F.C. Łęczyca 07 7:4

85e minuut.
Peña met een sublieme pass. Zoričić is nu in balbezit. Dickgießer is nu in balbezit. Dickgießer schiet op doel. Košč probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Quintana speelt de bal door. Hoecke is nu in balbezit. Hoecke geeft een lange en hoge pass. Dickgießer rent richting de bal. Dickgießer haalt uit met een fantastische trap. Košč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Türkan met een sublieme pass. Hoecke speelt de bal door. Boubelka rent richting de bal. Boubelka geeft de bal voor. Dickgießer rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SanKozaczek 46%, F.C. Łęczyca 07 54%.
SanKozaczek - F.C. Łęczyca 07 7:4