Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RELAKS MKS Gawrony Szczecin
zenio Tactiek 5 - 3 - 2 Wonsz
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 59.4
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


5e minuut.
Skurovec kopt de bal weg. Basilia rent richting de bal. Basilia geeft de bal voor. Mitić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - MKS Gawrony Szczecin 0:1

10e minuut.
Panzavecchia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Stono de bal. Mitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamachowski geeft de bal voor. Spyra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - MKS Gawrony Szczecin 0:2

13e minuut.
Basilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilia probeert naar een medespeler te passen. Spyra is nu in balbezit. Mitić rent richting de bal. Mitić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Greblo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greblo met een sublieme pass. Chappell rent richting de bal. Chappell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - MKS Gawrony Szczecin 1:2

17e minuut.
Berlanga passt de bal zonder na te denken. Basilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilia geeft een hoge lob. Spyra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Skurovec probeert naar een medespeler te passen. Zamachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamachowski passt de bal zonder na te denken. Spyra is nu in balbezit. Spyra haalt uit met een fantastische trap. Guaitamacchi bokst de bal weg.

23e minuut.
Berlanga onderschept slim de pass. Basilia is nu in balbezit. Basilia passt de bal in één keer door. Spyra rent richting de bal. Spyra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Basilia rent richting de bal. Basilia passt de bal zonder na te denken. Spyra rent richting de bal. Spyra draait met de bal, schiet en ... Guaitamacchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - MKS Gawrony Szczecin 1:3

28e minuut.
Zamachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamachowski met een sublieme pass. Basilia probeert naar een medespeler te passen. Spyra heeft problemen om de bal te vangen. Spyra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Skurovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Skurovec probeert naar een medespeler te passen. Zamachowski heeft problemen om de bal te vangen. Zamachowski geeft de bal voor. Mitić maakt een snoekduik en kopt de bal. Guaitamacchi bokst de bal weg.

44e minuut.
Mitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitić passt de bal met de wreef. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra schiet op doel. Guaitamacchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 66%, MKS Gawrony Szczecin 34%.
FC RELAKS - MKS Gawrony Szczecin 1:3

46e minuut.
Canfeda komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Skurovec verovert de bal door een tackle van achteren. Skurovec passt de bal in één keer door. Canfeda rent richting de bal. Canfeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - MKS Gawrony Szczecin 1:4

52e minuut.
Basilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Greblo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basilia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cambedda met een snel genomen vrije trap. Espadas heeft problemen om de bal te vangen. Mitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitić schiet op doel. Guaitamacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Cambedda onderschept slim de pass. Cambedda probeert naar een medespeler te passen. Skurovec met een sublieme pass. Canfeda rent richting de bal. Canfeda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Stono speelt de bal door. Klungelig pakt Szałachowski de bal. Zamachowski is nu in balbezit. Zamachowski geeft een lange en hoge pass. Canfeda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kabánek niet meer kan verder spelen. Malbašić komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basilia met de inworp. Zamachowski geeft een lange en hoge pass. Mitić krijgt zijn hoofd ertegen. Guaitamacchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - MKS Gawrony Szczecin 1:5

64e minuut.
Skurovec geeft een lange en hoge pass. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu maakt een afschuwelijke overtreding. Secăreanu krijgt een gele kaart. Canfeda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Basilia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Berlanga verovert de bal door een tackle van achteren. Berlanga probeert naar een medespeler te passen. Basilia probeert naar een medespeler te passen. Canfeda is nu in balbezit. Canfeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Blacharz passt de bal met de wreef. Princ is nu in balbezit. Szałachowski maakt een afschuwelijke overtreding. Szałachowski krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Canfeda verovert de bal door een tackle van achteren. Canfeda speelt de bal door. Schitelea rent richting de bal. Mitić verovert de bal door een tackle van achteren. Mitić haalt uit met een fantastische trap. Guaitamacchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Princ probeert naar een medespeler te passen. Blacharz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacharz geeft een hoge lob. Chappell rent richting de bal. Chappell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - MKS Gawrony Szczecin 2:5

90e minuut.
Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski passt de bal in één keer door. Mitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 55%, MKS Gawrony Szczecin 45%.
FC RELAKS - MKS Gawrony Szczecin 2:5