Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:38
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: san_siro
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 39800
Ac-milan-xd Centrostrzał Radom
Tonali Tactiek SAMOLOT
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
59.2 gemiddelde waardering 46.5
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Marazzi speelt de bal door. Chigrinskiy rent richting de bal. Chigrinskiy geeft de bal voor. Salamanca rent richting de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uçak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Daar is Chigrinskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chigrinskiy geeft een lange en hoge pass. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi schiet op doel. Uçak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Centrostrzał Radom 1:0

10e minuut.
Apaza is nu in balbezit. Apaza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czader de bal. Marazzi rent richting de bal. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Uçak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marazzi is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi draait met de bal, schiet en ... Uçak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Centrostrzał Radom 2:0

12e minuut.
Wujec probeert naar een medespeler te passen. Punzo is nu in balbezit. Skręt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skręt krijgt een gele kaart. Punzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Punzo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Uçak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uçak met een sublieme pass. Chigrinskiy kopt de bal weg. Daar is Czader, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Uçak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Punzo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Salamanca de bal. Salamanca speelt de bal door. Marazzi rent richting de bal. Marazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Centrostrzał Radom 3:0

18e minuut.
Chigrinskiy rent richting de bal. Chigrinskiy passt de bal in één keer door. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Fortinho met de inworp. Chigrinskiy rent richting de bal. Chigrinskiy passt de bal met de wreef. Punzo is nu in balbezit. Punzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Wujec rent richting de bal. Wujec geeft een lange en hoge pass. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sergeant met een sublieme pass. Pešušić rent richting de bal. Pešušić passt de bal zonder na te denken. Włoch is nu in balbezit. Włoch haalt uit met een fantastische trap. Camzano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Marazzi rent richting de bal. Marazzi passt de bal met de wreef. Skabowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Punzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Punzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Wujec probeert naar een medespeler te passen. Chigrinskiy probeert naar een medespeler te passen. Kościuszko is nu in balbezit. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca schiet op doel. Uçak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Marazzi kopt de bal weg. Kościuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Centrostrzał Radom 4:0

41e minuut.
Wujec neemt vlug de vrije trap. Marazzi kopt de bal weg. Chigrinskiy probeert naar een medespeler te passen. Salamanca heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uçak bokst de bal weg.

44e minuut.
Noriega passt de bal in één keer door. Wujec is nu in balbezit. Wujec passt de bal zonder na te denken. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Uçak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salamanca is nu in balbezit. Uçak met een sublieme pass. Wujec met een sublieme pass. Punzo rent richting de bal. Punzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi schiet op doel. Uçak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Centrostrzał Radom 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac-milan-xd 25%, Centrostrzał Radom 75%.
Ac-milan-xd - Centrostrzał Radom 5:0

46e minuut.
Kościuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca geeft de bal voor. Punzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Punzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Centrostrzał Radom 6:0

51e minuut.
Chigrinskiy geeft een lange en hoge pass. Punzo is nu in balbezit. Punzo geeft de bal voor. Chigrinskiy is nu in balbezit. Chigrinskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Centrostrzał Radom 7:0

54e minuut.
Noriega geeft een lange en hoge pass. Marazzi kopt de bal weg. Punzo is nu in balbezit. Punzo draait met de bal, schiet en ... Uçak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Centrostrzał Radom 8:0

58e minuut.
Daar is Marazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Punzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi rent richting de bal. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Uçak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Centrostrzał Radom 9:0

65e minuut.
Wujec rent richting de bal. Wujec passt de bal met de wreef. Punzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Punzo draait met de bal, schiet en ... Uçak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Uçak met een harde bal richting middenveld. Noriega kopt de bal weg. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Uçak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Włoch stond buitenspel. Noriega maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Czader bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Uçak bokst de bal weg. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Centrostrzał Radom 10:0

78e minuut.
Wujec heeft problemen om de bal te vangen. Wujec passt de bal met de wreef. Punzo rent richting de bal. Punzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Centrostrzał Radom 11:0

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Włoch stond buitenspel. Noriega neemt vlug de vrije trap. Marazzi kopt de bal weg. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Chigrinskiy neemt vlug de vrije trap. Salamanca is nu in balbezit. Czader legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czader krijgt een gele kaart. Salamanca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marazzi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac-milan-xd - Centrostrzał Radom 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac-milan-xd 22%, Centrostrzał Radom 78%.
Ac-milan-xd - Centrostrzał Radom 12:0