Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Rjs WIPery
san Tactiek koleBka
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
52.7 gemiddelde waardering 57.9
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


8e minuut.
Głogowski geeft een lange en hoge pass. Orte rent richting de bal. Romić bereikt de bal nog maar net als eerste. Orte rent richting de bal. Orte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei geeft de bal voor. Głogowski kopt de bal weg. Orte is nu in balbezit. Orte haalt uit met een fantastische trap. Wajrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Nobel is nu in balbezit. Nobel geeft een lange en hoge pass. Romić is nu in balbezit. Romić schiet op doel. Wajrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Rjs - WIPery 0:1

29e minuut.
Sorek passt de bal in één keer door. Widerski probeert naar een medespeler te passen. Tyrajski rent richting de bal. Tyrajski geeft een lange en hoge pass. Głogowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Šafránek met de inworp. Klungelig pakt Bandieri de bal. Moss begaat een overtreding. Moss krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Rjs 54%, WIPery 46%.
San Rjs - WIPery 0:1

58e minuut.
Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei passt de bal zonder na te denken. Głogowski rent richting de bal. Głogowski geeft een lange en hoge pass. Romić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tyrajski de bal. Tyrajski met een sublieme pass. Głogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głogowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Rjs - WIPery 0:2

63e minuut.
Orhun speelt de bal door. Perebento rent richting de bal. Perebento geeft de bal voor. Mphafudi is nu in balbezit. Mphafudi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Anyż werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anyż speelt de bal door. Tyrajski kopt de bal weg. Ross rent richting de bal. Ross schiet op doel. Anyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Rjs - WIPery 1:2

67e minuut.
Nobel passt de bal zonder na te denken. Apreotesei heeft problemen om de bal te vangen. Mphafudi is nu in balbezit. Mphafudi haalt uit met een fantastische trap. Anyż probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Rjs - WIPery 2:2

72e minuut.
Moss geeft een hoge lob. Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski passt de bal zonder na te denken. Orte is nu in balbezit. Orte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
San Rjs - WIPery 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Rjs 57%, WIPery 43%.
San Rjs - WIPery 2:3