Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3 Palce w Natalce Young_Killers
Test v1.1 Tactiek ESES3
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.9 gemiddelde waardering 57.9
formidable Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Miloš passt de bal in één keer door. Gotsmanov probeert naar een medespeler te passen. Tomšič rent richting de bal. Tomšič draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Szczurowski passt de bal in één keer door. Guzmán rent richting de bal. Guzmán passt de bal in één keer door. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczurowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gotsmanov passt de bal zonder na te denken. Guzmán is nu in balbezit. Miloš begaat een overtreding. Guzmán wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

9e minuut.
Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Santillana is nu in balbezit. Szczurowski begaat een overtreding. Szczurowski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Gotsmanov passt de bal zonder na te denken. Ferreira Pedro rent richting de bal. Hùng Ngọc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hùng Ngọc krijgt een gele kaart. Ferreira Pedro raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferreira Pedro legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vorobeyk bokst de bal weg.

21e minuut.
Tomšič draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Ferreira Pedro de bal. Brzęczek is nu in balbezit. Tomšič onderschept slim de pass. Tomšič haalt uit met een fantastische trap. Vorobeyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Tomšič kopt de bal weg. Miloš geeft een hoge lob. Hùng Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira Pedro verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira Pedro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derlicki met een snelle inworp. Brzęczek speelt de bal door. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán draait met de bal, schiet en ... Ressaviado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Miloš passt de bal zonder na te denken. Tomšič rent richting de bal. Terlecki is nu in balbezit. Tomšič verovert de bal door een tackle van achteren. Tomšič haalt uit met een fantastische trap. Vorobeyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Scotti speelt de bal door. Tomšič is nu in balbezit. Terlecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tomšič raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferreira Pedro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Palce w Natalce - Young_Killers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 Palce w Natalce 45%, Young_Killers 55%.
3 Palce w Natalce - Young_Killers 1:0

46e minuut.
Butcaru komt het veld opgelopen. Williams komt het veld opgelopen. Nałęcz komt het veld opgelopen. Reichl komt het veld opgelopen. Ionică komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ionică speelt de bal door. Reichl rent richting de bal. Reichl passt de bal zonder na te denken. Guzmán rent richting de bal. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Brzęczek is nu in balbezit. Brzęczek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Staiola de bal. Reichl onderschept slim de pass. Reichl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Miloš probeert naar een medespeler te passen. Feo is nu in balbezit. Ximenes begaat een overtreding. Ximenes krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Guzmán de bal onder controle te krijgen. Ionică rent richting de bal. Ionică met een sublieme pass. Reichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichl haalt uit met een fantastische trap. Ressaviado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Staiola met een sublieme pass. Miloš probeert naar een medespeler te passen. Feo probeert naar een medespeler te passen. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ionică geeft een hoge lob. Guzmán kopt de bal weg. Reichl rent richting de bal. Reichl haalt uit met een fantastische trap. Ressaviado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Guzmán maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Feo probeert naar een medespeler te passen. Tomšič is nu in balbezit. Brzęczek maakt een afschuwelijke overtreding. Tomšič roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tomšič kan niet meer verder spelen. Humala komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Vorobeyk trapt de bal weg van het doel. Brzęczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Staiola de bal. Reichl is nu in balbezit. Reichl haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Brzęczek speelt de bal door. Daar is Ionică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionică probeert naar een medespeler te passen. Reichl rent richting de bal. Reichl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Brzęczek probeert naar een medespeler te passen. Guzmán speelt de bal door. Ionică is nu in balbezit. Ionică geeft een hoge lob. Reichl is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
3 Palce w Natalce - Young_Killers 1:1

81e minuut.
Ionică speelt de bal door. Brzęczek rent richting de bal. Met opzet legt Gotsmanov zijn tegenspeler op de grond. Gotsmanov krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Brzęczek met een sublieme pass. Ionică is nu in balbezit. Ionică met een sublieme pass. Daar is Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmán draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
3 Palce w Natalce - Young_Killers 1:2

86e minuut.
Guzmán neemt de hoekschop. Ionică springt en kopt de bal. Reichl rent richting de bal. Reichl draait met de bal, schiet en ... Ressaviado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Palce w Natalce - Young_Killers 1:3

88e minuut.
Williams passt de bal in één keer door. Brzęczek met een sublieme pass. Ionică speelt de bal door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán schiet op doel. Ressaviado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 Palce w Natalce 65%, Young_Killers 35%.
3 Palce w Natalce - Young_Killers 1:3