Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Misie z okienka GKS
czuszka 1,5att Tactiek SSS OFF
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
50.4 gemiddelde waardering 65.6
solid Schieten formidable
good Passen outstanding
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Zahiu speelt de bal door. Daar is Petrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samohejl is nu in balbezit. Samohejl geeft een lange en hoge pass. Vasiliu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Minasyan rent richting de bal. Vasiliu is nu in balbezit. Minasyan rent richting de bal. Minasyan geeft een hoge lob. Samohejl krijgt zijn hoofd ertegen. Brajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Whenham passt de bal met de wreef. Cearense probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Râpnu is nu in balbezit. Râpnu geeft een hoge lob. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krzyżykowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Brajewski probeert naar een medespeler te passen. Minasyan kopt de bal weg. Vasiliu is nu in balbezit. Vasiliu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misie z okienka - GKS 0:1

27e minuut.
Samohejl rent richting de bal. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Negrete zijn tegenspeler op de grond. Negrete krijgt een gele kaart. Vasiliu raakt geblesseerd tijdens het duel. Minasyan met een snel genomen vrije trap. Vasiliu springt en kopt de bal. Brajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Zahiu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Iatratos neemt vlug de vrije trap. Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu haalt uit met een fantastische trap. Brajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misie z okienka - GKS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misie z okienka 54%, GKS 46%.
Misie z okienka - GKS 0:2

54e minuut.
Antonucci speelt de bal door. Whenham rent richting de bal. Whenham passt de bal in één keer door. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Minasyan is nu in balbezit. Minasyan passt de bal met de wreef. Samohejl is nu in balbezit. Samohejl haalt uit met een fantastische trap. Brajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Misie z okienka - GKS 0:3

63e minuut.
Beozzo met een sublieme pass. Minasyan heeft problemen om de bal te vangen. Minasyan passt de bal in één keer door. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl schiet op doel. De bal raakt de paal. Brajewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
del Horno bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Minasyan probeert naar een medespeler te passen. Samohejl is nu in balbezit. Samohejl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vasiliu is nu in balbezit. Vasiliu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Misie z okienka - GKS 0:4

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cearense stond buitenspel. Cutiño komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Antonucci geeft een hoge lob. Râpnu is nu in balbezit. Râpnu geeft een lange en hoge pass. Vasiliu is nu in balbezit. Vasiliu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Daar is Copik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beozzo geeft een lange en hoge pass. Minasyan kopt de bal weg. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu schiet op doel. Brajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misie z okienka 55%, GKS 45%.
Misie z okienka - GKS 0:4