Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Masia Poland Dzikie Pstrągi
Wlasna Tactiek 532 w pył
53% Balbezit 47%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 62.5
solid Schieten excellent
very good Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


10e minuut.
Iorga is nu in balbezit. Iorga probeert naar een medespeler te passen. Palomón rent richting de bal. Palomón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Dzikie Pstrągi 0:1

11e minuut.
Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga met een sublieme pass. Siwek rent richting de bal. Palomón verovert de bal door een tackle van achteren. Palomón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tombolini rent richting de bal. Tombolini geeft een hoge lob. Cichacki kopt de bal weg. Kitowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitowicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Inworp. Sak komt het veld opgelopen. Kolstad komt het veld opgelopen.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tombolini met een snelle inworp. Iorga geeft de bal voor. Sak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 67%, Dzikie Pstrągi 33%.
La Masia Poland - Dzikie Pstrągi 0:1

63e minuut.
Bukraba met een sublieme pass. Sobczyński rent richting de bal. Sobczyński probeert naar een medespeler te passen. Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponting draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quý bokst de bal weg.

66e minuut.
Cichacki rent richting de bal. Kolstad verovert de bal door een tackle van achteren. Siwek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kolstad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pasiak neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Dzikie Pstrągi 0:2

68e minuut.
Daar is Sak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sak met een sublieme pass. Tombolini met een sublieme pass. Pasiak rent richting de bal. Pasiak draait met de bal, schiet en ... Stępień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Iorga probeert naar een medespeler te passen. Sak is nu in balbezit. Sak passt de bal zonder na te denken. Pasiak rent richting de bal. Pasiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lenaers rent richting de bal. Lenaers geeft een hoge lob. Siwek heeft problemen om de bal te vangen. Sak rent richting de bal. Sak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Dzikie Pstrągi 0:3

87e minuut.
Zambarbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombolini verovert de bal door een tackle van achteren. Tombolini speelt de bal door. Klungelig pakt Sak de bal. Sak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 60%, Dzikie Pstrągi 40%.
La Masia Poland - Dzikie Pstrągi 0:3