Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czwartkowcy Borussia Knurów 88
352 Tactiek stabilizacja
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 62.1
zeer goed Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Peryt geeft een hoge lob. Giustina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson verovert de bal door een tackle van achteren. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Jasionowski de bal. Czunyi rent richting de bal. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Šofranić met een snelle inworp. Vicioso is nu in balbezit. Vicioso passt de bal zonder na te denken. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šofranić met een snelle inworp. Vicioso rent richting de bal. Vicioso geeft een hoge lob. Jasionowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Giustina is nu in balbezit. Giustina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lizarazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizarazo speelt de bal door. Meyern is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Jackson geeft een lange en hoge pass. Peryt rent richting de bal. Czunyi onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šofranić zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czunyi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - Borussia Knurów 88 0:1

32e minuut.
Šofranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šofranić met een sublieme pass. Czunyi is nu in balbezit. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Meyern kopt de bal weg. Lizarazo met een sublieme pass. Klungelig pakt Giustina de bal. Giustina draait met de bal, schiet en ... Sysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Jackson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jackson geeft een hoge lob. Daar is Garavito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap. Orsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Stodolny onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Le Roy met een snelle inworp. Vicioso geeft de bal voor. Jasionowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - Borussia Knurów 88 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 46%, Borussia Knurów 88 54%.
Czwartkowcy - Borussia Knurów 88 0:2

50e minuut.
Stodolny verovert de bal door een tackle van achteren. Stodolny passt de bal zonder na te denken. Giustina is nu in balbezit. Giustina passt de bal met de wreef. Lizarazo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Trandafir probeert naar een medespeler te passen. Giustina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giustina met een sublieme pass. Lizarazo geeft een lange en hoge pass. Meyern maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Krachel met een snelle inworp. Husejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyern onderschept slim de pass. Meyern geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Birse probeert naar een medespeler te passen. Šofranić probeert naar een medespeler te passen. Jasionowski rent richting de bal. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi draait met de bal, schiet en ... Orsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Giustina passt de bal met de wreef. Krachel bereikt de bal nog maar net als eerste. Krachel probeert naar een medespeler te passen. Lizarazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizarazo haalt uit met een fantastische trap. Sysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Hernandez passt de bal met de wreef. Trandafir speelt de bal door. Giustina is nu in balbezit. Giustina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Peryt heeft problemen om de bal te vangen. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šofranić neemt de hoekschop. Czunyi springt en kopt de bal. Orsa bokst de bal weg.

73e minuut.
Giustina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson onderschept slim de pass. Le Roy is nu in balbezit. Le Roy geeft een hoge lob. Jasionowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Orsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Trandafir speelt de bal door. Giustina is nu in balbezit. Giustina passt de bal met de wreef. Meyern bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyern schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vicioso passt de bal in één keer door. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi met een sublieme pass. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Irrgang geeft de bal voor. Klungelig pakt Garavito de bal. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap. Orsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - Borussia Knurów 88 0:3

84e minuut.
Šofranić is nu in balbezit. Šofranić probeert naar een medespeler te passen. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi draait met de bal, schiet en ... Orsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - Borussia Knurów 88 0:4

87e minuut.
Inworp. Irrgang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šofranić is nu in balbezit. Šofranić geeft de bal voor. Czunyi springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 42%, Borussia Knurów 88 58%.
Czwartkowcy - Borussia Knurów 88 0:4