Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC JANOW aspro-nero
NA RATUNEK Tactiek pierwsza
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 59.8
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Twardawa passt de bal zonder na te denken. Aymerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymerich passt de bal in één keer door. Mosiński rent richting de bal. Mosiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Aymerich is nu in balbezit. Aymerich passt de bal in één keer door. Küçükbiçmen is nu in balbezit. Küçükbiçmen schiet op doel. Khitry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - aspro-nero 0:1

17e minuut.
Mosiński is nu in balbezit. Lemajić rent richting de bal. Mosiński onderschept slim de pass. Mosiński draait met de bal, schiet en ... Khitry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - aspro-nero 0:2

21e minuut.
Fox probeert naar een medespeler te passen. Ferreira is nu in balbezit. Manukyan probeert naar een medespeler te passen. Mosiński rent richting de bal. Mosiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Palomón geeft een hoge lob. Kuśnierewicz kopt de bal weg. Aymerich rent richting de bal. Aymerich geeft een hoge lob. Küçükbiçmen springt en kopt de bal. Khitry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Twardawa rent richting de bal. Twardawa passt de bal zonder na te denken. Aymerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymerich geeft een lange en hoge pass. Küçükbiçmen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Küçükbiçmen is nu in balbezit. Küçükbiçmen passt de bal in één keer door. Lemajić heeft problemen om de bal te vangen. Mosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiński passt de bal met de wreef. Aymerich probeert naar een medespeler te passen. Küçükbiçmen is nu in balbezit. Küçükbiçmen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Aymerich onderschept slim de pass. Aymerich geeft de bal voor. Klungelig pakt Licul de bal. Küçükbiçmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükbiçmen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JANOW 73%, aspro-nero 27%.
FC JANOW - aspro-nero 0:2

46e minuut.
Aglietti komt het veld opgelopen.

46e minuut.
van Breukelen probeert naar een medespeler te passen. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa met een sublieme pass. Aglietti is nu in balbezit. Aglietti haalt uit met een fantastische trap. Khitry bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - aspro-nero 0:3

50e minuut.
Dragović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Twardawa met een snelle inworp. Nikhil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikhil geeft een hoge lob. Khitry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Sizon onderschept slim de pass. Sizon passt de bal met de wreef. Aymerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymerich geeft een hoge lob. Küçükbiçmen springt en kopt de bal. Khitry bokst de bal weg.

61e minuut.
Twardawa passt de bal in één keer door. van Breukelen rent richting de bal. van Breukelen passt de bal met de wreef. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa geeft een lange en hoge pass. Khitry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Küçükbiçmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükbiçmen passt de bal met de wreef. Lemajić heeft problemen om de bal te vangen. Aglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aglietti draait met de bal, schiet en ... Khitry bokst de bal weg. Aglietti rent richting de bal. Aglietti draait met de bal, schiet en ... Khitry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - aspro-nero 0:4

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Khitry niet meer kan verder spelen. Hiu Fai komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Palomón speelt de bal door. Aslan rent richting de bal. Nikhil maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nikhil naar de kleedkamers voor een vroege douche. Aslan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maddé zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aslan springt en kopt de bal. Mensah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JANOW - aspro-nero 1:4

88e minuut.
Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśnierewicz probeert naar een medespeler te passen. Aymerich is nu in balbezit. Aymerich geeft de bal voor. Küçükbiçmen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JANOW 76%, aspro-nero 24%.
FC JANOW - aspro-nero 1:4